Sta uradi otac ubice Carlija Kirka..

Meni nije iznenađujuće ukoliko je vernik i protestant

Više puta sam čitala i slušala protestante u svojim propovedima kako citiraju iz starog zaveta ono Ako i dete tvoje i žena mila ili ko god učini greh prema Gospodu baci kamen na njega.. strašno teško, ali to je bilo u zakonu Mojsijevom.

Плавооки и плавокоси ИХ

https://www.theguardian.com/artandd...ubeck-exhibition-holocaust-art-painting-video

.. и друге 'нијансе'

https://www.gotquestions.blog/was-Jesus-black.html

'Ко је без греха нека баци први камен' речено је

6929.jpg
images

Što je najgore u zatvoru ga neće primiti ni meksikanci a ni crnci u svoje bande ,
moraće sa nacistima da ga ne karaju svakodnevno.

Nece on u normalan zatvor, Utah ima smrtnu kaznu i verovatno ce ga osuditi na nju, bez obzira na zelje Trumpa. Onda ce u samicu dok ceka na izvrrsenje te kazne. Jedino sto moze da ga spasi od smrtne kazne je da Carli Kirk nije federalni sluzbenik vec obican politicar. Onda ce verovatno da popije dozivotnu robiju ali sa malo sanse da je prezivi jer ce ga zatvorenici-desnicari kao sa tvoje fotografije imati na nisanu, opet i tu ima sansu jedino ako predje na islam i uvali se u neki njihov zatvorski gang. U svakom slucaju za njega gotov zivot, bar onaj normalan.

Ko zna, mozda je i njegovom ocu sve to prolazilo kroz glavu, nacin da mu dete prezivi.

Poslednja izmena:
Meni nije iznenađujuće ukoliko je vernik i protestant

Više puta sam čitala i slušala protestante u svojim propovedima kako citiraju iz starog zaveta ono Ako i dete tvoje i žena mila ili ko god učini greh prema Gospodu baci kamen na njega.. strašno teško, ali to je bilo u zakonu Mojsijevom.
On je odrastao kao mormon.

<--- LINK LINK

Poslednja izmena:
Да ли је могуће да верујете УСАнцима да је 'убица' 'пронађен'

Па УСАнци су обучавали све пилоте који су отели авионе 9/11...а сам Бин Ладен и Ал Каида је била помагана ... баш од стране УСА
Ok, ubedjeni smo da verujes da su Amerikanci iscenirali sve zivo. Cak i da je Rusija napala Ukrajinu.
No, tema je o necemu drugome, o roditeljskim duznostima i osecajima.

Ok, ubedjeni smo da verujes da su Amerikanci iscenirali sve zivo. Cak i da je Rusija napala Ukrajinu.
No, tema je o necemu drugome, o roditeljskim duznostima i osecajima.

'дужности' намеће 'заједница'

Дужност жена у наци немачкој је била раћај ..буди у кухињи и буди добра протестанткиња

https://www.savemyexams.com/gcse/hi...tatorship-1933-1939/religion-in-nazi-germany/

https://www.google.com/search?q=rel...AIHVHAIcMQ0pQJegQIBxAF&biw=1366&bih=607&dpr=1

large
christianity-in-germany.png

Ono neka moja logika npr za moje dete bi bila:
Ako svesno napravi sranje mora da ogovara za to i da snosi posledice
Ako nesvesno napravi sranje tu bih već bio fleksibilniji
Sve u svemu ima tu dosta fakora za sagledavanje ove situacije ...
A i ono, ovoga je valjda skinuo sa kilometra kako sam negde pročitao? Sumnjam da je tu preciznost stekao igrajući Counter Strike ili Call of Duty na kompu

Ako pređe u islam pljunuće na sva svoja LGBTQ+++++ uverenja zbog čega je i izvršio ubistvo.;)
Učenja Islama o tome su opštepoznata.

A pokojni Čarli Kirk je valjda neki infuenser, nije političar?
Nije zvanicni politicar u smislu da je drzavni sluzbenik (rad u agencijama vlade, pozicija senatora ili kongresmena...), influensero plus konekcije sa politicarima. Ubistvo drzavnog sluzbenika je delo za koje je u USA zaprecena smrtna kazna (za stejtes gde je ima ali ako ubije federalnog sluzbenika bez obzira da li mu se sudi u stejtsu gde nema smetne kazne sledi mu sudjenje na federalnom sudu gde ima smrztnih kazni).

Mnogi ljudi za zivot menjaju uverenja cesce nego gace. Samo se setim onog lika sto je u Srbiji silovao i ubio dvogodisnju devojcicu, presao je u islam da bi ga zastitili njegovi novi inoverci od ogorcenih robijasa drugih veroispovesti.

Neverovatno ne mozete bez AV-a ni na ovoj temi.
Tema nije AV, svetske zavere nego roditeljska dilema. Tesko za shvatiti?

Сам си у уводној теми навео да је отац

- државни полицијски службеник
- отишао код свештеника
- расписана награда

па многи родитељи у Србији јавно за сендвич подржавају Вучића

Зашто мислиш да тај 'отац' у УСА за милионску награду не би пријавио сина ?!

Meni padaju na pamet i roditelji one dvojice masovnih ubica, iz Ribnikara i Mladenovca, te njihova reakcija na to sta su im sinovi uradili. Nije tu bilo ni kajanja zbog cinodelovanja potomaka im ni pokusaja da izraze neku vrstu saosecanja sa roditeljima pobijene dece. Nekako apsolutna hladnoca, ko, jel ja, sta sam ja tu kriv...

Meni padaju na pamet i roditelji one dvojice masovnih ubica, iz Ribnikara i Mladenovca, te njihova reakcija na to sta su im sinovi uradili. Nije tu bilo ni kajanja zbog cinodelovanja potomaka im ni pokusaja da izraze neku vrstu saosecanja sa roditeljima pobijene dece. Nekako apsolutna hladnoca, ko, jel ja, sta sam ja tu kriv...
Šta bi uradio da si na mestu roditelja ove dvojice?

Back