srećica
Aktivan član
- Poruka
- 1.918
da, samo kada nekom persiras ili kada zelis sa postovanjem nekom da se obratis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad kad se setim prijemnog koliko sam se iscimala...
kao da mi je 10000000000000000 tona palo sa srca... osecam se kao u vreme prve poruke...

)) a i kad sam preziveo onaj prijemni na sajmu onda sve!
Uz to nisam jos nasla stan pa me jos veca frka hvata:headbang:
))

Ja sam prosle godine svako jutro ustajala sa novom idejom i sve mi se cinilo da nema dovoljno vremenada cu ja za koji mesec poceti da se spremam, a kako kada ne znam za sta. Ali vec nekoliko meseci sam odlucna da zelim da budem novinar. Ipak postoji vise fakulteta i sad se pitam sta je najbolje da upisem. Jer sad se priprema sve vise blizi, a ja se neckam izmedju politickog i filozofskog...
Kod srednje skole smo i mogli da se zezamo ali sad je vec gusto, ali mislim da ne treba da pravis frku sebi do januara...
znači stvarno, između ta dva fakulteta se i ja dvoumim. dopada mi se strašno novinarstvo, ali opet, nisam sigurna da li sam za fpn, jer čujem da treba kasnije velika veza za posao, posebno za nas iz unutrašnjosti, i počela sam da razmišljam o filozofskom. ma nije stvar u vremenu, vremena ima dovoljno, ali pošto od ponedeljka kreće škola, i obaveze, zato je većina iskoristila ovaj raspust, da bar zna šta će, kad dođe januar.
joooj

Na ovoj temi recite sta zelite da upisete, pa i ako se dvoumite
E sad bitno pitanje - da li ima fizike na arhitekturi, i u kojoj meri? Ne volim fiziku i ne znam je... E sad glupa nisam, ako je bas neophodno ucicu je kad upisem faks (posto mi za prijemni ne treba), ako nije pretesko. Ali priznajem, generalno - to je predmet koji najmanje volim. Isto tako - ne mislim da sam nesto posebno kreativna, za crteze iz likovnog itd, ali sam jako precizna sto se tice crteza iz tehnickog - i sestri ih radim
, kakve pripreme bi mi bile potrebne? Dolazim iz gimnazije, drustveni smer, i nemam pojma o predmetima tipa nacrtna itd... Tj. iskrena da budem, ne znam ni o cemu se tu radi.
..Naravno,ne bi trebalo ni da pogresis,u smislu da se kasno odlucis,jer od toga nema nista gore..