lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 10.545
Poruka je jasna. Ne može nam niko ništa. Bogati smo, možemo sve da kupimo, platimo zaštitu i još da nas nagrade i uvedu u istoriju.jeste tako zvučalo, ali motiv je ipak bio drugačiji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poruka je jasna. Ne može nam niko ništa. Bogati smo, možemo sve da kupimo, platimo zaštitu i još da nas nagrade i uvedu u istoriju.jeste tako zvučalo, ali motiv je ipak bio drugačiji
evo čekam sad kerki da kaže da li se tako tuguje za nastradalima, ona je ekspert za takve stvariPoruka je jasna. Ne može nam niko ništa. Bogati smo, možemo sve da kupimo, platimo zaštitu i još da nas nagrade i uvedu u istoriju.
ne bunim se ja što mi persirašKo tebi daje za pravo da me nazivas sendvicarem a bunis se kad kazem vi
ne bunim se ja što mi persiraš
lepo je, za promenu, videti fino vaspitanog bota
Poruka je jasna. Ne može nam niko ništa. Bogati smo, možemo sve da kupimo, platimo zaštitu i još da nas nagrade i uvedu u istoriju.
a šte ćeš ti da postigneš uvredama?Sta si ti neka ulicarka koja misli da je pametna??
Uvredama ces da postignes sta???
Koji moji,treba da ti se crtaa šte ćeš ti da postigneš uvredama?
zar ne vidiš da ovi tvoji ne prođu baš dobro kad pokušaju na taj način da se obračunaju sa bilo kim
bolje reci da si sendvičar i da imaš neke koristi od toga, manje je gadno nego da iz čisto ideoloških razloga podržavaš ovu vlastKoji moji,treba da ti se crta
Suprotno misljenje odma sendvicar
Po tebi je to normalno??
U pravu si, nisu svi sendvičari, ima i onih koji su se prežderali sa tuđim parama.Koji moji,treba da ti se crta
Suprotno misljenje odma sendvicar
Po tebi je to normalno??
Opet mesas babe i zabebolje reci da si sendvičar i da imaš neke koristi od toga, manje je gadno nego da iz čisto ideoloških razloga podržavaš ovu vlast
Biće on počišćen na finjaka i brzaka.Tako je Lapsinjo. Počistiće Usnija sve ovo. Na finjaka.
Sta me briga za Dodika, on nije clan ove zemlje.a kad dodik na sns skupu peva, kako se to računa?
a ko ga je doveo i kome je pevao?Sta me briga za Dodika, on nije clan ove zemlje.
Ali oni sto se prave potreseni od pocetka, oni prave zabave, sto je najcrnje.
Nisam ni gledala to pevanje, ali oni se barem ne prave zabrinuti. Oni su hteli da dovedu Baju Malog Knindzu jos od pocetka u NS.a ko ga je doveo i kome je pevao?
i ko je pevao zajedno sa njim?
svaki put u 8 minuta do 12 se održi 15 minuta ćutanjaNisam ni gledala to pevanje, ali oni se barem ne prave zabrinuti. Oni su hteli da dovedu Baju Malog Knindzu jos od pocetka u NS.
Ovi sto od pocetka oplakuju nad zrtvama nadstresnice, oni se uhvatise u kolo maltene i u zabavu, koncerte? Toliko su se udaljli od sustine i ljudskosti?
Pa to je bruka da nema kud.
Хик!Шта ћемо видимо осим оног што већ нисмо видели?
Схвати-већински србски НАРОД је уз Студенте и Сав наш Народ који се окупља око Студенатам,средњошколоца,матураната...
онда Оних под извршитељима,онда солицјалних случајева,па Пензоса од 10К пензије којих је у сРБИЈИ 70.000..
онда узми ту наркомане,па просјаке,па цигане на Труби,па кафанске Певаљке без посла...
Вас,нема ни 10 %!