- Poruka
- 42.880
A sta oženjeni zauzeti muškarci traže na forumu ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta oženjeni zauzeti muškarci traže na forumu ?
Pa trazimo udate zauzete zene na forumu![]()
A da otvorite suprugama nalog ?
Pricali smo o tomemozda ih imaju, ali sad ja znam da moja nije ulogovana, eno je u kuhinji.
traze drustvo za razgovor, da im prodje vreme, da ubiju dosadu, da se zabave, nasmeju ...
а онда кука како нема ништа и кући.
ја ову моју не могу да скинем са фејса![]()
pa svalera da nadjes sigurno nisi za bacanjeja u kuci imam sve, i sve postignem
fali mi drustvo
djeca muska, odrasla, mama im vise nije zanimljiva, traze djevojke
starci ubise svojim pricama iz mladosti, ja sve vec napamet znam, kao da sam sve to sa njima prozivjela, zao mi reci al dosadno mi to sve slusati po milioniti put
muz obozava daljinski, utakmice po cjeli dan i malo mu, a i bolje sto je tako jer se nas dvoje jako slabo razumijemo, kad pricamo samo me dzaba iznervira tako da je bolje da ga sto manje srecem po kuci
prijateljice skoro da nemam, i ono malo sto imam odselilo daleko a ja nova prijateljstva jako tesko sklapam
posao odgovarajuci ne mogu da nadjem
i sta drugo da radim nego da blejim za kompom![]()
ували ти маторцима компja u kuci imam sve, i sve postignem
fali mi drustvo
starci ubise svojim pricama iz mladosti, ja sve vec napamet znam, kao da sam sve to sa njima prozivjela, zao mi reci al dosadno mi to sve slusati po milioniti put
muz obozava daljinski, utakmice po cjeli dan i malo mu, a i bolje sto je tako jer se nas dvoje jako slabo razumijemo, kad pricamo samo me dzaba iznervira tako da je bolje da ga sto manje srecem po kuci
prijateljice skoro da nemam, i ono malo sto imam odselilo daleko a ja nova prijateljstva jako tesko sklapam
ja u kuci imam sve, i sve postignem
fali mi drustvo
free djanasA sta oženjeni zauzeti muškarci traže na forumu ?