Šta u životu niste uradile?

snovi nisu tu da se ispunjavaju, nego da mirno stoje i hvatas se za njih kad realno pocne da se ispunjava. bar ja tako vidim. i stiskam ih uz sebe tako cvrsto u tom obliku da zato i ne mogu da se ostvare. a i vreme leti i zimi i leti. a u prolece i jesen tek. a nisam se zamisljala sa 15 i nadalje nesto mnogo...to se sad zamisljam, ali sve ce to mila moja prekriti snegovi, ruzmarin i shash...
a gde sam sad? oooh, to je san broj 3.
tuznoca sto stvarno nista nece da se ostvari ... kakav bedan zavrsetak pre ikakvog pocetka :(

ne moze da krene, kuda da krene kad ja stojim u mestu? a da sam zapanjena jesam, valjda zato i stojim (upanjena)...a i kod mene sve radi odlozeno...sto je trebalo da bude pre decdve radi sad, a tome zivota nema. dakle, snovidim uzalud. ali ako se zamrznem u vremenu, mozda uspe.

ne moze da krene, kuda da krene kad ja stojim u mestu? a da sam zapanjena jesam, valjda zato i stojim (upanjena)...a i kod mene sve radi odlozeno...sto je trebalo da bude pre decdve radi sad, a tome zivota nema. dakle, snovidim uzalud. ali ako se zamrznem u vremenu, mozda uspe.

el si promasila nesto
ma ovde pisem ovo sramota me sad
zasla sam negde nije trebalo :I
van sobe nema zivota : ))

Vi mene bacate u depresiju... i to duboku...
'Nači ili da vi više ne postujete na temi ili da ja više ni ne ulazim...:(
Jbm ga... ne valja kad čuješ od drugih ono što misliš....

el si promasila nesto
ma ovde pisem ovo sramota me sad
zasla sam negde nije trebalo :I
van sobe nema zivota : ))

van sobe i te kako ima zivota...a u sobi je "zivot" (san)

Vi mene bacate u depresiju... i to duboku...
'Nači ili da vi više ne postujete na temi ili da ja više ni ne ulazim...:(
Jbm ga... ne valja kad čuješ od drugih ono što misliš....

evo, ja opozivam svoje dalje ucesce na ovoj temi :)

ma nije sve tako strashno sigurno... mislim zavrsavaj faks to je OK
a ostalo ne mora neki hardcore
i to je to : )

- - - - - - - - - -

nema istine i srece u internetu tj mozda ima, ali bolje zavrsavati faks : ))

nije mi bilo dobro
eto to nisam

- - - - - - - - - -

(mislim nisam uradila pa da mi je bilo dobro)

ne...nije sreca zavrsiti fakultet...sreca je zavrsiti fakultet koji volis i ...radis u zivotu ono sto u stvari zelis. u stvari....sreca lezi negde potpuno nevezano za bilo sta navedeno. i ima veze sa onim unutra, a ne spolja.
konec.

van sobe i te kako ima zivota...a u sobi je "zivot" (san)

evo, ja opozivam svoje dalje ucesce na ovoj temi :)

ne...nije sreca zavrsiti fakultet...sreca je zavrsiti fakultet koji volis i ...radis u zivotu ono sto u stvari zelis. u stvari....sreca lezi negde potpuno nevezano za bilo sta navedeno. i ima veze sa onim unutra, a ne spolja.
konec.

a ne mora da bude sreca zavrsiti fakultet ali ga svejedno zavrsi, ako oces da menjas, nema veze, samo zavrsi sto pre, ako moze dobro, super, ali bolje sto pre i sto legalnije

Једино што у животу нисам остварила јесте рад у амбасади, за који сам се школовала.

Али, санкције, ратови су ме омели у томе на најдиректнији начин.

То ми је недосањани сан и још увек ми се стегне у стомаку кад на то помислим.

Све остало се остварило:успешна каријера, срећна породица, много путовања ...

Кад мало боље размислим, остварило се оно што је најбитније и зато сам срећна жена.

Od svih snova ostavrio se samo onaj da imam troje dece i da su onakvi kakvi sam zelela da budu, cak i fizicki a nikakve slicnosti sa mnom nemaju.
Nije da nisam imala snage da ostvarim snove ili nesto tako, jednostavno naleti neko vreme i shvatis koliko si u stvari nebitan kao pojedinac i kao vlasnik tih snova i ciljeva.
Neki se posle tih zivotnih oluja oporave pa krenu dalje a neki ostanu u proslosti citav zivot. Ja sam negde na sredini, nisam ostala u proslosti, prebolela sam mnoge stvari, ustala ali nikad nisam vise potrcala napred.
E kad nisam sa dvadeset i pet tesko da cu i sa cetrdeset.

Ostvarila sam one snove koje prosečan građanin ove države može da ostvari. Da sam živela u bogatijoj zemlji, postigla bih mnogo više, ali s obzirom na okolnosti, moram biti zadovoljna i sa dosad urađenim. Oduvek sam zapisivala neke dugoročne ciljeve i kad bih se vraćala da pogledam spisak sopstvenih želja, otprilike je bilo da sam polovinu ostvarila.

Back