Sta u vasem zivotu nije fer?

jedini deo koji bi odgovarao bio bi da i ja poginem,jer samo tada bih bila srecna......tada bih bila sa njima i sve bi bilo kao pre...nadam se da je Bog odlucio da drugi deo te proklete slagalice bude bas ovaj....:cry::cry::cry::cry::cry:

Ne govori to. Nikad ne govori tako. Razumem kako se osecas sad ali vise sile su ostavile tebe u zivotu sa razlogom. Razlog ces videti kad za to dodje vreme. Do tad...zanimaj se necim...radi nesto. bilo sta. Kad je meni tesko ja radim fizicki rad ili radim sklekove itd.

Dobro ne moras i ti da radis sklekove:)to je bio primer. Ucemu si najbolja? sta volis da radis?

govorim ti
meni su dva oca...ocuh i otac.. umrli istog meseca ,u roku od 10 dana
i jednog i drugog sam zvala tata
jedan me je ispracao na put drugi cekao... jedan me je vodio u skolu drugi dovodio iz skole
oba su bila napustena od moje keve
,,i ***..ja sam vodila racuna o njima
,,,,gde ja da uklopim , to u koju sliku? ne znam,,, ima li uopste slike ,,, da li uopste postoji slika ,,, ,
koju cinimo mi ovakvi kakvi smo, sa svim nasim prozivljenim i ne prozivljenim...
ja se nadam da ima ,da postoji razlog ,mora postojati ...

Ne govori to. Nikad ne govori tako. Razumem kako se osecas sad ali vise sile su ostavile tebe u zivotu sa razlogom. Razlog ces videti kad za to dodje vreme. Do tad...zanimaj se necim...radi nesto. bilo sta. Kad je meni tesko ja radim fizicki rad ili radim sklekove itd.

Dobro ne moras i ti da radis sklekove:)to je bio primer. Ucemu si najbolja? sta volis da radis?

nadam se da stvarno postoji neki,jer mi se cini da moj zivot ne vodi nicemu....paaaa:rolleyes:....volim da pricam na telefon.....:oops:

U zivotu svi dobijemo "fer" karte od Boga ,neba ,sudbine (kako ko u sta vjeruje) pa onda igramo partiju na svoj nacin...Sve zavisi koliko si vjest,kakva te sreca prati,koliko su jaki protivnici u tvojoj partiji???
U mom zivotu nije fer sto dobijam uvijek jako dobre karte,sreca me sluzi,vjesto igram partiju ali protivnici su mi uvijek dno ljudi,prevaranti,manipulatori,lazovi a kukavice...E sa tim ne znam da se nosim!Iz svake zivotne partije izadjem kao gubitnik,prevarena i povrijedjena...

Uh ti ne mozes pretpostaviti kako sam ja bez veze tip...
Bas smo jutros lijepo kafu popile,kako kazu moje komsije iz Federacije mi smo jutros kafu "isceifale",sad na posao pa se vidimo uskoro.Sledeci put ja pravim kafu nema smisla da se ti "trosis" dva puta za redom jer ovo je tvoja kafa bila!;)

Nije fer sto mnoge, pa i najobicnije tj. najosnovnije stvari zavise od novca kojeg nazalost nema dovoljno. To ne samo da nije fer, nego je zalosno. S druge strane kad gledam i slusam koliko pojedine osobe trose na luksuz i perverzije i jos su pohlepni i lakomi, jer im "naravno" treba jos vise i vise, smuci mi se sve. Ako je to pravedno... samo nek mi niko ne tvrdi da su oni vredniji ili sposobniji ili sta vec.

naravno da nisu
oni ga lako trose jer ne znaju tezinu njegovu
uskraceni su za saznanje i ispunjenje kada postignes nesto
kada znas da si zaradio i da ces da od tog novca kupis u uradis vaznu stvar
njima sluzi novac kao dokazivanje samom sebi samo jer imaju prazninu koja zeli da bude ispunjena osecanjem da je on nesto uradio i stvorio
on jedino sto je stvorio jeste sto se se neko sazalio nad njim i sto mu maajka i otac hoce da ga postede muke
jedino ispunjenje njegovo je da nesto kupi ,nesto ,,za sts i bas ne zna da li mu je potrebno
,,i ispunjenje sledi u sledecem trenutku kada vidi da mu se drugi dive sto on ima nesto sto oni nemaju
i eto to traje pola sata...
a da bi se dozazao i sledecih pola asats on opet mora da kupi nesto
eto tako to ide

i da

Back