- Poruka
- 1.447
Prema meni je zivot vise nego fer, al' ja imam faze kad nisam fer prema zivotu. Najozbiljnije. Treba vise da se dam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Wow...dosta ogorcenosti u jednom umu. Opusti se...nisi jedina.
Ja stalno sebe nerviram pitanjem: Zasto...o,zasto mi je Bog dao ovu najgoru mogucu manu? LENJOST. Uz lenjost obicno ide i neodlucnost tako da sam sad upotpunjeni promasaj.Nije fer da drugi budu uspesni i srecni i bezbrizni a ja kreten da imam toliko briga na glavi.Nije fer da je moram da se borim protiv ove gnusne mane,a da drugi imaju samo probleme sa autoritetom...ili slicno.
Al...******...zivot ide dalje.Moje saucesce. Drzi se tamo. Nije jos gotovo. Nikad i nece biti.
;-);-);-)
Vazno je da uvek sve dodje na svoje mesto, u svacijem zivotu, i to vrlo brzo. Odmah. Moze se reci da uvek i jeste sve na svome mestu samo sto mi to ne primecujemo zbog nekih sitnih peripetija, svadja, burnih emocija.
Nije fer sto imam ambicije a nemam mogucnosti... Nije fer sto radim ono sto mrzim, a ne ono sto volim. Nije fer mnogo toga... Nije fer sto kad sam zeleo da brzo zaspim nisam mogao, a sad zaspem stojeci, sedeci na radnom mestu, ponekad i dok vozim zaspem koji sekund... Nije fer prema drugima kad ja zaspem za volanom... Nije fer sto mi je trinesta plata 13 hiljada... totalni baksuz...
nisam ogorcena,
mozda to izgleda tako,,,ili imam trenutke ogorcenosti ali borim se
setih se druga mog koji ima teoriju da nas zivot,bog ili ko vec ko povlaci konce,
stavlja u odredjene,citaj nemoguce i neizdrzive situacije
,,da bi nam postalo jasno i da bi videli nesto sto inace u drugim okolnostima ne bi primetili,ili nismo primecivali
po njemu sve ima svoje razloge zasto se desava
nije sistem slucajnosti,nije stvar naseg izbora,vec stvar nasih zasluga
....,,a kojije cilj svemu tome ,,i gde nas vodi sve to...
,,to mislim da niko ne moze dati odgovor
administrator ,,koji mi je rekao da ne vidi svrhu da na temi o kompijuterima ,,ljudi pisu ,,sta kome nije fer u zivotu i da se zale bez svrhe
on je to rekao i ako su se ljudi raspisali,,
upravo sada sam videla da nikako nije u pravu
cak ova tema mozra deluje terapeutski na ljude
mnogi ljudi i ne razmisljau sta je to zbog cega su tuzni ne raspolozeni i depresivni
ova tema pomaze ljudima da formulisu to sto im smeta
,,,,da sagledaju svoju teskoce kroz reci
.......a onda su mozda na pola puta da vide resenje iz postojece situacije,,,,ili bar ,,im postane jesno da se postave drugacije prema problemu
...
...a i uvek pomaze.barem je meni pomoglo
kada saznate da niste jedini...
nije fer sto su mi poginula dva najbolja druga sa kojima sam bila nerazdvojna 16 godina,dva brata,dva andjela....to nije fer.........nije fer sto ih je uzeo obojicu....mogao je jednog da mi ostavi....mogao je...da me seca na ovog drugog......
Kako???
Moje saucesce,Priboj.
Mnogo su to zajebane stvari. Nepredvidive. Samo polako...strpi se...razmisli...prihvati...i sve ce doci na svoje mesto.
saobracajna nesreca....obojica su na mestu ostala mrtva.....to nisu bili bilo kakvi drugovi....to su bila moja braca koji su me odgajili od moje sedme godine....moja dva andjela...![]()
hvala ti puno......ne verujem da ce sve doci na svoje mesto,jer ja to nikada necu prihvatiti....![]()