Sta u vasem zivotu nije fer?

Wow...dosta ogorcenosti u jednom umu. Opusti se...nisi jedina.
Ja stalno sebe nerviram pitanjem: Zasto...o,zasto mi je Bog dao ovu najgoru mogucu manu? LENJOST. Uz lenjost obicno ide i neodlucnost tako da sam sad upotpunjeni promasaj.Nije fer da drugi budu uspesni i srecni i bezbrizni a ja kreten da imam toliko briga na glavi.Nije fer da je moram da se borim protiv ove gnusne mane,a da drugi imaju samo probleme sa autoritetom...ili slicno.

Al...******...zivot ide dalje.Moje saucesce. Drzi se tamo. Nije jos gotovo. Nikad i nece biti.
:lol::lol::lol:;-);-);-)

nisam ogorcena,
mozda to izgleda tako,,,ili imam trenutke ogorcenosti ali borim se
setih se druga mog koji ima teoriju da nas zivot,bog ili ko vec ko povlaci konce,
stavlja u odredjene,citaj nemoguce i neizdrzive situacije
,,da bi nam postalo jasno i da bi videli nesto sto inace u drugim okolnostima ne bi primetili,ili nismo primecivali
po njemu sve ima svoje razloge zasto se desava
nije sistem slucajnosti,nije stvar naseg izbora,vec stvar nasih zasluga
....,,a kojije cilj svemu tome ,,i gde nas vodi sve to...
,,to mislim da niko ne moze dati odgovor

Vazno je da uvek sve dodje na svoje mesto, u svacijem zivotu, i to vrlo brzo. Odmah. Moze se reci da uvek i jeste sve na svome mestu samo sto mi to ne primecujemo zbog nekih sitnih peripetija, svadja, burnih emocija.

moguce ,da je to ono o cemu moj drugar prica
ako iskusenje dobro prodjemo i vidimo onu jednu jedinu mogucnost ,,,onda mora doci sve na svoje mesto,ali ima puno ljudi ,,,za ciji zivot moras reci,,da nije bas na mestu

Nije fer sto imam ambicije a nemam mogucnosti... Nije fer sto radim ono sto mrzim, a ne ono sto volim. Nije fer mnogo toga... Nije fer sto kad sam zeleo da brzo zaspim nisam mogao, a sad zaspem stojeci, sedeci na radnom mestu, ponekad i dok vozim zaspem koji sekund... Nije fer prema drugima kad ja zaspem za volanom... Nije fer sto mi je trinesta plata 13 hiljada... totalni baksuz...

administrator ,,koji mi je rekao da ne vidi svrhu da na temi o kompijuterima ,,ljudi pisu ,,sta kome nije fer u zivotu i da se zale bez svrhe
on je to rekao i ako su se ljudi raspisali,,
upravo sada sam videla da nikako nije u pravu
cak ova tema mozra deluje terapeutski na ljude
mnogi ljudi i ne razmisljau sta je to zbog cega su tuzni ne raspolozeni i depresivni
ova tema pomaze ljudima da formulisu to sto im smeta
,,,,da sagledaju svoju teskoce kroz reci
.......a onda su mozda na pola puta da vide resenje iz postojece situacije,,,,ili bar ,,im postane jesno da se postave drugacije prema problemu
...
...a i uvek pomaze.barem je meni pomoglo
kada saznate da niste jedini...

nisam ogorcena,
mozda to izgleda tako,,,ili imam trenutke ogorcenosti ali borim se
setih se druga mog koji ima teoriju da nas zivot,bog ili ko vec ko povlaci konce,
stavlja u odredjene,citaj nemoguce i neizdrzive situacije
,,da bi nam postalo jasno i da bi videli nesto sto inace u drugim okolnostima ne bi primetili,ili nismo primecivali
po njemu sve ima svoje razloge zasto se desava
nije sistem slucajnosti,nije stvar naseg izbora,vec stvar nasih zasluga
....,,a kojije cilj svemu tome ,,i gde nas vodi sve to...
,,to mislim da niko ne moze dati odgovor

Tvoj drug ima zanimljiv nacin razmisljanja.Mada ni topmodelsicina teorija nije bez osnova.
Moguce da je sve to neki plan da se usavrsimo licno. To opravdava izreku:Ne vidimo sta nam je najdraze dok to ne izgubimo.
Onaj ko je razumeo poruku,on ce se popeti na naredni nivo svoje licnosti.Ko ne shvati,izazov ce samo biti jos tezi i mucice ga sve dok ga ne shvati.
Ali ovo je vec skretanje sa teme. Mogli bismo lako da se prebacimo i u filozofiju.

Svejedno,iskulirajte ljudi,smisao zivota je boriti se stalno. To ti je kao ono: voda ce ti biti najsladja ako je popijes posle neceg slanog.
Srecan Dan zaljubljenih svima.:heart:

administrator ,,koji mi je rekao da ne vidi svrhu da na temi o kompijuterima ,,ljudi pisu ,,sta kome nije fer u zivotu i da se zale bez svrhe
on je to rekao i ako su se ljudi raspisali,,
upravo sada sam videla da nikako nije u pravu
cak ova tema mozra deluje terapeutski na ljude
mnogi ljudi i ne razmisljau sta je to zbog cega su tuzni ne raspolozeni i depresivni
ova tema pomaze ljudima da formulisu to sto im smeta
,,,,da sagledaju svoju teskoce kroz reci
.......a onda su mozda na pola puta da vide resenje iz postojece situacije,,,,ili bar ,,im postane jesno da se postave drugacije prema problemu
...
...a i uvek pomaze.barem je meni pomoglo
kada saznate da niste jedini...

Znas sta meni pomaze da smirim zivce i sagledam sve situacije u kojima sam se nasao?
FIZICKI RAD. NAJOZBILJNIJE

nije fer sto su mi poginula dva najbolja druga sa kojima sam bila nerazdvojna 16 godina,dva brata,dva andjela....to nije fer.........nije fer sto ih je uzeo obojicu....mogao je jednog da mi ostavi....mogao je...da me seca na ovog drugog......

Back