ШТА У ПРАКСИ ЗНАЧИ УСВАЈАЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О КОСОВУ ? ? ?

Poruka
23.163
Кажу да ће на сутрашњој седници скупштине Републике Србије посланици расправљати о Владиној резолуцији о Косову и Метохији.
Оно што великом броју грађана није јасно то је; какву практичну примену би имала та резолуција,уколико би била усвојена ?
Хоће ли она бити још једна у низу усвојених резолуција чисто маркетнигшке природе,без икакве обавезујуће карактеристике ?
Да ли покретање иницијативе за усвајање скупштинске резолуције о КиМ треба код грађана Србије да створи утисак како Влада одлучно ради на решавању проблема покрајине,пошто се она представља као темељ будућим подухватима на том плану ?

У пракси значи још једно скретање пажње са поскупљења грејања, струје, гаса, хране... Погледај вечерас вести, главна ће бити резолуција, а о проблемима ће да се ћути. Било би лепо за промену да ураде нешто, а не да опет правимо па цепамо папир, али тешка посла...

Tesko je dati odgovor na to tvoje pitanje.Rezolucija je slag na torti a sta se krije ispod to je drzavna tajna.
Po ko zna koji put ispoljilo se nase nejedinstvo,lutanje i nemogucnost da pronadjemo put kojim treba da idemo.
Zrtvujemo deo teritorije sa narodom kako bi pristali na ucene mocnih kako bi mi ostvarili svoj virtualni cilj ulazak u EU.
Da li ce srpski narod bolje ziveti ako preda Kosmet naravno da nece bice mu bolje ako se osloni na svoje
snage pomoc prijatelja i ako bude pametnije i vise radio.

koju god verziju da usvoje....ništa od nje nema...
Kosovo je kao i uvek do sada služilo isključivo u cilju da se skrene pažnja sa drugih problema koje vlast nije umela, mogla ili želela da reši, pa je kosovski zavet i knez lazar bio prikladan za široke narodne mase...
tako da umesto rešavaju brdo problema, danas je skupština bila gora od cirkusa...pričalo se o svemu i svačemu, osim o temi, jedina razlika između Narodne skupštine i krstarice, što tamo nije bilo moderatora da dele vitamine i banuju grešne

Кажу да ће на сутрашњој седници скупштине Републике Србије посланици расправљати о Владиној резолуцији о Косову и Метохији.
Оно што великом броју грађана није јасно то је; какву практичну примену би имала та резолуција,уколико би била усвојена ?
Хоће ли она бити још једна у низу усвојених резолуција чисто маркетнигшке природе,без икакве обавезујуће карактеристике ?
Да ли покретање иницијативе за усвајање скупштинске резолуције о КиМ треба код грађана Србије да створи утисак како Влада одлучно ради на решавању проблема покрајине,пошто се она представља као темељ будућим подухватима на том плану ?

U praksi mogu doope sa njom da obrisu.
Nista vise.
Nista manje.

њена намена је стварање шире подршке у српском друштву за оно што ради Влада као и стављање оквира за преговоре да се не би опет десио неки Стефановић који парафира шта он хоће без да пита икога.....дакле сви знају куда и докле смеју да иду....наравно,ови што су одговорни за цело данашпње стање државе (и који су нас за ових 13 година) и довели довде јесу најгласнији хушкачи против исте...дакле,имамо државнике који покушавају да остваре јединство народа и парламента и имамо маркетинг неодговорне мајмуне који ову расправу користе за своје политикантске игре...ја би заиста волео да Влада попизди и ЈЕДИНСТВЕНА распише изборе да би напокон Парламент очистили од ове неодговорне и шарелатанске стоке у виду ДС,ДСС,ЛДП и остале шарлатане и политиканте....јер та неодговорна стока не нуди конструктивне ПРЕДЛОГЕ већ само неодговорне критике и то за оно за шта су сами највише допринели!!!када би се данас расписали избори,ја сам сигуран да би ДС спао на статистичку грешку а ДСС,ЛДП,па чак и Динкић-пиотање је дал би прешли цензус...па онда без политикарења да се ради и води држава...

Poslednja izmena:

Резолуција коју ће свакако усвојити(на жалост) у Парламенту ЗНАЧИ ДА ЋЕ ДАЧИЋ И ДРУШТВО ПОТПУНО ЛЕГАЛИЗОВАТИ СВЕ "ПАРАФЕ" И СВЕ ТАЈНЕ ДОГОВОРЕ СУПРОТНЕ УСТАВУ СРБИЈЕ ЖУТИХ БАНДИТА И ТАКО ЋЕ ИХ АБОЛИРАТИ ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ КОЈУ ЋЕ ОВИ САДА НАСТАВИТИ...........

Pa ovo je pregovaracka platforma koje ce se ova i svaka sledeca vlada drzati prilikom pregovora o Kosovu. Vreme ne moze stati,ali dok se ne promene okolnosti u svetu u nasu korist mi moramo naci resenja u nekim oblastima ali da pritom ne priznamo Kosovo.
Msm ova rezolucija znaci samo za pregovarace sa privremenim vlastima na Kosovu,za ostatak sveta ne predstavlja nista. Mada s obzirom koliko su pizdeli na delove Tomine rezolucije ne bi me cudilo da ima neke vaznosti.

Резолуција коју ће свакако усвојити(на жалост) у Парламенту ЗНАЧИ ДА ЋЕ ДАЧИЋ И ДРУШТВО ПОТПУНО ЛЕГАЛИЗОВАТИ СВЕ "ПАРАФЕ" И СВЕ ТАЈНЕ ДОГОВОРЕ СУПРОТНЕ УСТАВУ СРБИЈЕ ЖУТИХ БАНДИТА И ТАКО ЋЕ ИХ АБОЛИРАТИ ЗА ВЕЛЕИЗДАЈУ КОЈУ ЋЕ ОВИ САДА НАСТАВИТИ...........
Brate ja sam ovde više puta napisao da se najviše plašim Srba koji su nekada živeli na Kosovu ili potiču sa njega a koji ga sada brane iz Beograda.Takvi ljudi na visokim položajima su u većini bili pogubni za Srpski Kosmet.

Back