Sta tvoj dragi ne zna o tebi?

Kako te vidi tvoj partner?

• Garderoba za kucu mi je podjednako atraktivna ili atraktivnija od one za posao

• Izbegavam poze u kojima mi je celulit vidljiv, a anticelulitkremu sam sakrila od njega.

• Sminkam se i vikendom, i kada znam da ne izlazim i da cu celi dan biti samo sa njim

• On me najbolje poznaje. Nebitno je sta nosim kada sam s njim.

• Za kucu nasumicno biram garderobu, boje ne moraju da se slazu, ves moze i neki stari.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Andjelka777:
Dobro, zene, mene zanima sad jedna stvar. Ili nijedna nema dlake nigde na telu osim kose, trepavica i obrva, ili nesto tu nije u redu.
Kako ne vide ti vasi muskarci dlake? Pa, sta god da ima radite (osim brijanja) moraju malo da porastu (vosak, epilator). Ako zivis s nekim ili se vidjas svakodnevno, kako ih onda ne vide/osete?
I kako vas ne vide cupave i neumivene ujutru, kad se probudite zajedno?
Ispada da ste sve kao u spanskim serijama, spavate namirisane i nasminkane, pa kad se probudite, a ono sve tip-top cice.... Mislim, samo primecujem....

:) pa redovno se perem (ujutru i uvece) i odma' primetim ako je nesto krenulo da raste ... ne dam dlakama glavu da promole... A rascupana jesam (k'o sto rekoh, dobro mi stoji), i ne sminkam se...
Al' ujutru obavezno kazem zanoseci malo glavu ka ramenu (pre pranja zuba) " io tekiero, Don Miguel, davaj kafu!" trep-trep! Tak'a sam mučača, sta da radim

hmm... nisam maskirana pred njim nikada. moj stav prema spoljasnjem izgledu formiran je nezavisno od muskaraca i mnogo pre formiranja mojih sekundarnih polnih karakteristika.
urednosti me naucila mama, i to sto sam od nje vaspitanjem usvojila ostalo je do danas.
ona se nikada nije sminkala, ali je nisam videla prljave kose ili prljavih cipela u zivotu. negovala je svoju kozu, a nije pravila dramu oko toga... doduse, ona je stvarno prirodno jako lepa zena, ono - nista dlake nista posebna potreba da se cupaju obrve farbaju nokti itd.

ne sminkam se redovno, ne farbam kosu sama nego kod frizera, depilacija na svake 3 nedelje (sta izraste - izraslo je), nokti kratki i nikad namazani, ne cupam obrve jer su tanke i lepe... imam srece (a delom je to i moja odluka) da mi ne treba puno vremena za odrzavanje uobicajenog izgleda.

imam averziju prema prljavoj kosi i prljavim cipelama (mama mama :)).
imam averziju prema smradovima.
ukratko - redovna higijena - koja je deo zdravlja, i tek ponekad i pomalo "ukrasa".

Back