moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Pa jeste, al nije trajno...najbolje aprartman u Olimpik biču ( :
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ono za 10,20 iiii godina.NecemoMisl.da joj kupimo neku dobru sliku i lancic i privezak od belog zlata.Moram da vidim sa mojima na poslu.
To ono za 10,20 iiii godina.NecemoMisl.da joj kupimo neku dobru sliku i lancic i privezak od belog zlata.Moram da vidim sa mojima na poslu.
ni najmanje,ja bih u grcku i u novembruZlobna si![]()
ni najmanje,ja bih u grcku i u novembru
pih,ja ne bih ni isla onda u penziju
sliku svako treba sam da izabere,treba da mu visi nesto na zidu i da gleda citav zivot
a tek lancic
kupite babi visece mindjuse i crveni sesiric da najzad pocne da zivi![]()
Babac,babac ali ona svakog jutra na vespici na posao.Kaciga![]()
Babac,babac ali ona svakog jutra na vespici na posao.Kaciga![]()
Onda vetrobran za vespu, dodatni kofer za sitnice, ceradu - 1. za parking i drugu da prebaci preko kolena kad vozi... ;lol:
E, takvu osobu možeš stvarno da pitaš čemu bi se najviše obradovala, pa će vam i reći...
To,ima vas jos take.Ima vespicu iz 65 godine.Sredila i vozika se![]()
Višnja sa Tašmajdana
Razmišljam o potencijalnim neprijatnostima danas i dizanju pritiska bez razloga...
To,ima vas jos take.Ima vespicu iz 65 godine.Sredila i vozika se![]()
to ti je isto kao sa decom,odrastu,pa krenu svojim putem,nema vise da ti kazes ovo moze,ovo ne mozene razmišljam
i zašto ova tema nije zaključana ?
Ja o danu i pričam.što...ok je to, samo da je dan duži
Jeste Smoki, ali kada sam ja kretala na posao je bilo sivo, a kada se budem vraćala sa posla će opet biti sumrak.kakva jesen bre,napolju je vrucina za onesvescivanje