електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Баш је досадно данас. Кога занима гел за бубарусе.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bas sam ljubomorna na vas sto imate dlake po glaviRazmisljam da li osisam i to drasticno.
Volim svoju kosu, nemam potrebu da ista menjam u zivotu, a da to resavam bar kroz promenu frizure, jednostavno mi je vise dosadio jedan te isti stil.
NIkada nisam bila opsesivna u vezi skracivanja, jaka stvar-kosa, izrasce sta god da joj uradim, tako da mi se cini da cu u najskorije vreme predati svoju glavu u ruke nekog maestra sa makazama..nosi mi se kratka kosaaaa
ali eto, o tome razmisljam, da.
bas kratka, s tim sto necu da mi kosa ideskroz uz glavu, nego da ostane malo volumena plus siske, sa razdeljkom sa strane. ali kratka, kratka, da mi vrat bude go![]()

sto ste slatke
ovo su divne frizure, ali ja cu krace jos, ne mogu da objasnim ovako kucajuci. :/ da bude kratka frizura, ali stepenasto sisana uz glavu. probacu sutra da se setim da ponesem fles sa jednom fotografijom, pa cu vam pokazati
igrica hajde da osisamo veju
Pogledajte prilog 400805Pogledajte prilog 400806Pogledajte prilog 400807
zanemari prvu, ne znam zasto je spojena sa drugom
igrica hajde da sisamo veju![]()

elektrika, tebi bi ova treca razbarusena odlicno stajala![]()

Kakvi sad racuni?О стању на рачуну.
bas kratka, s tim sto necu da mi kosa ideskroz uz glavu, nego da ostane malo volumena plus siske, sa razdeljkom sa strane. ali kratka, kratka, da mi vrat bude go![]()

.
) i ja skidam kosu obavezno kod frizerke neke ima da zaglavim.