Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
interesantna stvar,sad kad nešto saberem i oduzmem..
moj Bigi mešanac kao divalj, svoj, blesav i lud pas, nepredvidljiv... uvek oko njega cvile kuje,
udvaraju su mu se,, na svakom koraku kad šetamo, a nasuprot njemu moj rotvajler Roki,
je smiren, dobrica, staložen, nezainteresovan za spoljnu okolinu i nikad nisam video da mu se neka kuja udvara i prilazi
kao što rade kod Bigija često

na ovo razmišljanje me potaklo baš večeras jedna pitbulka, koja ga je dozivala preko široke ulice
svojim cviljenjem i umiljavanjem a vodila ju je neka devojka i zastajala i čekala da pređemo

prešli smo...prišli smo...ona se i dalje umiljavala, šenila, kao da je htela da legne ispod njega,
kao da je htela da mu kaže da ga voli, da ga želi, a on je nadmeno stajao iznad i glumio je 'facu' kao i uvek...uvrnuto malo ha ? :D

ali zaista je tako bilo..i to ne samo ovaj put..tako kuje često reaguju prema Bigiju, a nikad isto prema Rokiju,
naprotiv, nezainteresovane su

šta je tu u pitanju ?

Неке жене не схватају да то врискање и скакање није показивање емоција него преглумљавање ради ТВ ефекта, познатијег као - млади смо вриштимо возимо се у кабриолету гледајте нас.

Kako je meni malo potrebno da budem srecna..koliko sa zivota potrosila na gluposti, na nebitne ljude, na zloce koje ne znaju nista osim da drugima zagorcavsju zivot..
...dobro je, bolje ikad nego nikad..nedam vise...iiisss...

E to sam ja primenila kada mi je stres poremetio ceo sistem, samo sam na sreću tada bila na pragu četrdesete. Energetski vampiri, zadušne babe i bilo koji nosilac negativnih talasa - sikter!

Niko nije toliko čvrst, a fauna budalastog sveta i drugih iritatora je veoma bogata i raznolika. Eto vidiš i ja sam među njima. A sad pomisli na one koje srećeš lice u lice

Ne bi verovao koliko to može da se uvežba kao i sve drugo uostalom. Kako ovde imaš opciju ignore, tako i u
RL jednostavno eliminišeš iz života one koji ti ne prijaju. Ostali sa kojima moraš u komunikaciju, jednostavno te zaobilaze kada ukapiraju da te ne dotiče njihovo mišljenje.

И о неким новим винима црногорским размишљам ("Плантаже 13.јул").

Гледала данас у винотеци - око 6 и по хиљада цена. Мрак.

То су ова два http://www.plantaze.com/vina-rakije/selekcija/
Odlicna su im vina. Kazu oni koji se razumeju.
Vidim da ih moja deca hvale, one za razliku od majke vole casu vina uz rucak ili veceru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back