Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I u novom Dejmsu Bondu ona njegova riba (sto se u svakom filmu pojavljuje, ne secam se kako se zove) je sad crnkinja. I ne znam je li bila sala ili sta, ali Arapin neki je Luk Skajvoker u novim Zvezdanim stazama.
Манипени, секретарица у МИ6.
Мислим да је прва глумица те роле умрла још пре 2010., али су затим и даље биле белкиње, међутим изгледа да је ово што спомињеш већ превршило меру, да не кажем изгубило сваки контакт с реалношћу.

U Once Upon a Time Merlin je crnac :mrgreen: Doduse, mnogo zgodan crnac :zper:

Samo da vam je crnaca i crnackih kita...strasno. :lol:

@tema: zvala me sestra malopre. Kaze dosla joj u goste neka drugarica iz Srbije sa sinom. Ona je sudija, malog isto gura u tom pravcu....kaze kada donese cetvrorku iz skole ona ide u skolu da diskutuje i prepravi to. Jebbote, kakvih retarda ima na svetu. :hahaha:
Sestrin sin rekao sestri u vezi tog malog:"Mama, on je jako glup....ja se brinem za njegovu buducnost". Kada umro niam kada mi je to ispricala, hahahaha.... :hahaha:
I prica mi kako ju je zvao nas brat od ujaka iz Srbije, kao doce on da radi ovde, da li moze kod nje da zivi itd. Rekoh "Batalio je mene da zove, ja sam mu objasnio vec neke stvari odavno, mene vise ne cima".
Tasta lupetala na skype-u.....sreca ja spavao kad je pricala sa zenom. Zena mi pricala posle kako je rekla da kad odemo u Australiju moramo srediti papire zeninoj sestri i muzu. Debili klasicni, zive u tatinoj kuci, a tata u tatinoj isto....nesposobni bolidi....sve trcim da njima sredim bilo sta. :lol:

Danas dan debila, takav horoskop valjda.... :sanke:

Манипени, секретарица у МИ6.
Мислим да је прва глумица те роле умрла још пре 2010., али су затим и даље биле белкиње, међутим изгледа да је ово што спомињеш већ превршило меру, да не кажем изгубило сваки контакт с реалношћу.

E, jeste, Manipeni. Ona je sad crnkinja.

I u novom Dejmsu Bondu ona njegova riba (sto se u svakom filmu pojavljuje, ne secam se kako se zove) je sad crnkinja. I ne znam je li bila sala ili sta, ali Arapin neki je Luk Skajvoker u novim Zvezdanim stazama.

aj za dzejmsa nije frka, pa ni za ratovi zvezda, nekako me ne pogadja
al alo skandinavska mitologija, i bum kinez, skandinavska breeeee :dash: pa ajde malo prikocite sa tim laznim korektnim forama aman blamirate se :dash:

tako moj drug (dr svedskog jezika, ovo napominjem jer je bitno zbog konteksta) dobije napad kad gleda duska dugouska, ona epizoda ride of the valkyries, kad se jure zec i elmer lovac, pa se zec preobuce u brunhildu, znas sigurno, i sad na sred skandivskog mita stoje grcki stubovi :zcepanje: on covek popizdi na taj crtani ....ja sam se savila kad mi prico kako ga to izinervira, mislim smesno je pored zeca koji prica i preoblaci se u zensko ti nadjes da ti stubovi smetaju....al realno jeste idiotski, ako na stranu stavis cinjenicu da je to crtani i da tu logike nema :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back