Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
И то је стигло, а кукала си ко у надницу!Računam kako sad počinju da se produžavaju dani.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И то је стигло, а кукала си ко у надницу!Računam kako sad počinju da se produžavaju dani.![]()
A pa imam zašta da kukam, zima tek počela.И то је стигло, а кукала си ко у надницу!

...da li je realno da je kilogram badema 2.500 dinara....videh to slucajno danas kad sam Cupavici kupovala neki slatkis....znaci nisu normalni...
...da li je realno da je kilogram badema 2.500 dinara....videh to slucajno danas kad sam Cupavici kupovala neki slatkis....znaci nisu normalni...

На пијаци је цена свакако далеко нижа.
Realno je da treba da bude covek idiot da bi dao tolike pare na to.
Ovde su orasi skoro 10 evra, a bademi su uvek bili duplo skuplji.
...definitivno nisu normalni, ja ne znam jedino za neki lek da mi treba pa da i kupim, ali bi dobro podtkovala cipele da nadjem jeftinije.....to je bolesna cena...
Ovde su orasi skoro 10 evra, a bademi su uvek bili duplo skuplji.

Ovde su 800 dindži ovogodišnji oraJi, a badem je taman upola jeftiniji od toga što navodiš, oko 1.200 dinara....da li je realno da je kilogram badema 2.500 dinara....videh to slucajno danas kad sam Cupavici kupovala neki slatkis....znaci nisu normalni...

Ovde su 800 dindži ovogodišnji oraJi, a badem je taman upola jeftiniji od toga što navodiš, oko 1.200 dinara.
Govorim o pijačnim cenama.
Da dodam za javnost, orahe, lešnike, a i kestenenje imamo na salašu u količinama, a bademi su posađeni jesenas... pa za jedno 5-6 godina eto mene...
![]()
Dal da idem napolje sa mladom koleginicom ili drugom smaracem? Ili da ne idem uopste
al ce da me izmraci. Tako da si u pravu