Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve sam pretrazila, I ubedjena sam da sam ih ostavila u vratima, onako 99 posto sam sigurna, I neko je nocas lupao oko 3 na vrata, svekrva je izlazila, nije otvarala, al sam cula da je zveckala, da li lancem da li kljucem, ne znam, al znam sta sam cula, ona kaze nije, ja se sad pitam ko je tu lud, necu nista 100 posto da tvrdim, al kazem, mozda ih je izvukla mahinalno, ko zna sta radi nocu iza sna, ona cuti, bar da oce da kaze, ne:eek:

Gde su mi kljucevi, nigde ih nema... Juce sam usla u kucu, zakljucala, ispomerah sve I sva danas, I nema ih pa ih nema...

uzela svekrva :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Sve sam pretrazila, I ubedjena sam da sam ih ostavila u vratima, onako 99 posto sam sigurna, I neko je nocas lupao oko 3 na vrata, svekrva je izlazila, nije otvarala, al sam cula da je zveckala, da li lancem da li kljucem, ne znam, al znam sta sam cula, ona kaze nije, ja se sad pitam ko je tu lud, necu nista 100 posto da tvrdim, al kazem, mozda ih je izvukla mahinalno, ko zna sta radi nocu iza sna, ona cuti, bar da oce da kaze, ne:eek:

svekrva iz pakla jbt :rotf: pohvali tortu, možda ti vrati ključeve :hahaha1::vudu:

Razmišljam kako dugo nisam razmišljala o usamljenosti.
O dubini tog osećaja.
Razmišljam o tome jesam li sama usamljena.
Koliko je ljudi samotno u dvojini?
Razmišljam, još uvek me drži, kao uvek kad se udubim tokom nekog makar i najkraćeg puta, zagledana u kuće u noći:
koliko njih u času kog posmatranja razgovaraju sa osmesima?
Koliko njih vode ljubav?
Koliko njih se svađa? Ili plače?
Razmišljam o tome, šta zapravo znamo o sebi, kada toliko smo radi da zborimo o drugima.

O teoriji struna i velikom prasku
ImageUploadedByForum1450632729.381080.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back