Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
ako će ti biti lakše, eo i ja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zar ti nisi terenac?
Izgleda da slabo pratim.![]()

...razmisljam o tome sta nije u redu...moje oci ili ova dnevna sociva...pola kutije je zavrsilo u smecu a moje oci pod ogrebotinama...
Razmisljam kako je moje prezime lepse od muzevog I kako ga manje grese, I kontam da damo detetu moje prezime. Je li to normalno, kako vam se cini? Meni se cini bolje, s neke prakticne tacke gledista, nego ne znam kako ce babe I dede reagovati na to...

Razmisljam kako je moje prezime lepse od muzevog I kako ga manje grese, I kontam da damo detetu moje prezime. Je li to normalno, kako vam se cini? Meni se cini bolje, s neke prakticne tacke gledista, nego ne znam kako ce babe I dede reagovati na to...

Slaze se, normalan covek.ako se muz slaze onda uradite tako
jao kako moje ime smesno izgovaraju stranci![]()
Pa slusaj, ebena situacija, mnogo u zivotu zavisi od imena I prezimena.

Nezgodno I za izgovoriti. I oko mog se lome, a oko ruskog prezimena mozes da zamislis.
Kakvi bre, oni to ovde citaju ili kao s ili kao k.
- - - - - - - - - -
A njegovo se pise na -ёв, cita kao -oф, a oni pisu -ef, -eff,-ev, -ov, -of. Skoro sam mu rekla, ja po njegovim dokumentima ne znam kako se on preziva.

Kakvi bre, oni to ovde citaju ili kao s ili kao k.
- - - - - - - - - -
A njegovo se pise na -ёв, cita kao -oф, a oni pisu -ef, -eff,-ev, -ov, -of. Skoro sam mu rekla, ja po njegovim dokumentima ne znam kako se on preziva.