Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako mi je tesko da disem danas. :confused:

Изађи на ваздух неких десет минута, уради пар лаганих вежби, одручење руку у вис, па савијање на доле, уз дубоке и лагање удисаје и издисаје... :)

Тема

Зевам и спава ми се! уууууххх...:)

eto zasto ne volim sa parovima da se druzim
uvek ali uvek te uvuku bre u svoja srranja
pa jjebem vam mater svima vama tako nesposobnima da sami svoja gowna jedete
pa kad sam ja pozvala drugaricu da napljujem muz a.... mater vam svima
sta ja da radim sa informacijom od jednog i drugog kako ocete medjusobno da se varate i napustate
kakav bre savet da vam dam jjebem vas nenormalne kad vas oboje znam
sta kao treba da kazem i jednom i drugom udrii tooo jeaaa
sta bre mene boli uvo za vase svadje dal ste bre ljudi normalni

ovo je n-ti par da me uvlaci u svoja sranja, aman sjasite
ja bre u zivotu nikada ni jednom nisam pozvala drugaricu da joj se zalim na decka/muza.....pa jel to toliko nenormalno ajde sad vi meni lepo recite, jesam li ja luda a ove budale sto uvlace prikolice oni su normani
jel treba da uhvatim fon pa zovem prijatelje da napljujem muza kad me iznervira, pa posle da svi zajedno setamo kao srecni par, puj pike ne vazi sto sam ga ocrnila dva dana ranije
a bre dal ste normalniiiii :histericna:

Kako je nekada, do polovine '80. postojala hijerarhija i kako se svako ko pravi gluposti i sl. dobijao batine, za nauk i bude mir i red. U skoli, u kraju, na poslu...

Sada svaka budala moze da kaze "...samo sam..." i da pravi verbalna i/ili prakticna sr. i da to prodje i jos da bude pun sebe sto ima misljenje i priliku da ga sprovede...

Razmisljam koliko malo sponzorusansko djubrence moze da bude zlo i podlo. Prosto ne mogu da poverujem koliko moze vesto da prikrije zlobu. Olos.

Ma pusti....to vec svi znaju, ne treba se zbog debila nervirati. ;)
Nego...mene vise brine sto me zena bez mog odobrenja turila na licitaciju u konkurenciji muzjaka koji bi trebali da je otresu da bi se iole unormalila....A ja nikako ne bih to mogao. Ne dize mi se na debila, dzabe sve. :lol:
Neka se zrtvuje neko kome ni izgled ni inteligencija ne igraju veliku ulogu.

Javi se Andjelko. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back