Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prijatelju moj iz daleke nam EU...svi kampovi su puni kojekakvih "dobrotvore", unhcr-a, fondova B92 i ostalih špijunčina, da čak i kada bi hteo da ih našutiram ne bi mogao a da se ne pojavim ujutru na tv-u i da ne popijem suspenziju kao primer svim ostalima...
i da...Iranac naiđe jedan u više hiljada ljudi i oni su obični ekonomski migranti jer koliko ja znam u Iranu nije nikakav rat...tako da mu pljuvanje po srbiji dođe fino da u antisrpski raspoloženoj Evropi pobere simpatije i lakše dobije papire za ostanak

prijatelju moj iz daleke nam EU...svi kampovi su puni kojekakvih "dobrotvore", unhcr-a, fondova B92 i ostalih špijunčina, da čak i kada bi hteo da ih našutiram ne bi mogao a da se ne pojavim ujutru na tv-u i da ne popijem suspenziju kao primer svim ostalima...
i da...Iranac naiđe jedan u više hiljada ljudi i oni su obični ekonomski migranti jer koliko ja znam u Iranu nije nikakav rat...tako da mu pljuvanje po srbiji dođe fino da u antisrpski raspoloženoj Evropi pobere simpatije i lakše dobije papire za ostanak

Moze samo ovde po p*cki da dobije, kad ga ti vec nisi mogao pendreciti. :mrgreen:

Ma nije ovaj klasicni ekonomski migrant, ovog su stvarno gonili jer je derpe...goni ga u k*rac. Tako sam i mislio da serrenda i kenjja...eh da mozes da iznabadas ne samo njih nego i ta razna NGO g*vna koja su tu muvaju, bajka prijatelju...

zašto ? :neutral:

- - - - - - - - - -

Moze samo ovde po p*cki da dobije, kad ga ti vec nisi mogao pendreciti. :mrgreen:

Ma nije ovaj klasicni ekonomski migrant, ovog su stvarno gonili jer je derpe...goni ga u k*rac. Tako sam i mislio da serrenda i kenjja...eh da mozes da iznabadas ne samo njih nego i ta razna NGO g*vna koja su tu muvaju, bajka prijatelju...
ja nisam niti bi primenjivao nasilje nad tim ljudima jer mi je prag tolerancije vrlo visok i nekako kako da kažem...malo drugačije razmišljam od većine...tako da nemoj Dee-ja u koš s pendrecima
a to što je derpe treba da bude srećan što ga ti njegovi drugari nisu ubili do sada

bas je sad sabajle za burek :lol:
Мораш шире посматрати, рецимо бурек пре рок концерта, а и после њега је изванредно окрепљење, а рок концерти баш и нису раном зором, чрас ми.

- - - - - - - - - -

Ma ja se bojim da mi ne bude muka.
Ако сам рекао да се не устежеш спрам бурека, ко да те је Бог послао код брата Србина у бурекџиницу.

Razmisljam kad ce da mi prodje ova anestezija (posto sam vadio zivac),pa da uzmem da jedem.

Odem ja kod drugarice da mi sredi to,usao preko reda..i pri kraju upada neki tip koji ima zakazano u 16h..

Pita ona njega:"Milorade,kako rane?Posto sam Vam vadila tih par zuba pre 2 nedelje"
"Dobro,dobro,prosle su,uopste se ne vide skoro,a i manje me bole zubi.."-odgovara tip..

Ja krenuo da izlazim,ali uzmem jedan papiric od nje i hemijsku olovku..Na poledjini papira napisem-kad odem,molim te,za gospodina pusti pesmu od Katarine Grujic-Moje rane su nevidljive ;)
Ugusila se zena od smeha..Ja jos vicem-pa sta ti je,jel sam dobro zapisao koji konac za zube da uzmem haha ;)

Show must go on :D

Poslednja izmena:
Razmisljam kad ce da mi prodje ova anestezija (posto sam vadio zivac),pa da uzmem da jedem.

Odem ja kod drugarice da mi sredi to,zakazao preko reda..i sad,zavrsava ona meni sa vadjenjem zivaca,kad upada neki tip koji ima zakazano..
Pita ona njega:"Milorade,kako rane?"
"Dobro,dobro,prosle su,uopste se ne vide skoro,a i manje me bole zubi.."-odgovara tip..

Ja krenuo da izlazim,ali uzmem jedan papiric od nje i hemijsku olovku..Na poledjini papira napisem-kad odem,molim te,za gospodina pusti jednu pesma od one Katarine Grujic-Moje rane su nevidljive ;)
Ugusila se zena od smeha..Ja jos vicem,pa sta ti je,jel sam dobro zapisao koji konac za zube da uzmem haha ;)

Show must go on :D
jao sto si vickast :malav:
pa gde si bio do sada? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back