- Poruka
- 50.280
aha,dovoljno je samo da iz svoje mesne zajednice ili opstine donesu uverenje da su srbi,a uverenje se dobija tako sto kazes,ej vaso,aj mi izdaj onaj papir da mi je dete srbin da ne placa u beograd...
znam iz prve ruke

Strasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha,dovoljno je samo da iz svoje mesne zajednice ili opstine donesu uverenje da su srbi,a uverenje se dobija tako sto kazes,ej vaso,aj mi izdaj onaj papir da mi je dete srbin da ne placa u beograd...
znam iz prve ruke
necu vise, obecavam
Nismo mi izgubili ništa juče na sednici Izvršnog saveta, izgubili su oni koji su žurili sa tim i koji su pokušavali da nam pokažu kolika je njihova sila i snaga", istakao je premijer Vučić![]()
Jutros sam takvu samarcinu zapalio nekom klipanu, lik ima 2 metra bilo je smesno gledati kako pada toliki konj
Stojimo u teretani i pricamos sa nekom devojkom i lik dodje i kaze joj Deshalb sprechen Whit Serben nesto u tom fazonu nisam ni cuo do kraja ...Nije se nadao refleksnoj reakciji u vidu samarcine![]()
grubijanu jedan
Razmisljam kako mi je hladno, a moram napolje![]()
Рекао је Бах, и одложо сикиру на клавир....![]()
ЕХ.....![]()
Lakse malo, necu da se udajem.
Зашто неким форумашима треба три сата да одговоре на постављено питање.
Možda zato što rade nešto drugo osim foruma.
Ali baš možda.![]()
Ни ја да се женим,
па кад смо у истој комбинацији, чека нас место испод врбе...![]()
Поставим питање два минута после њиховог поста, зелено дугме показује да су још ту. Закључак је да избегавају одговор.