Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poslednja izmena:
O ovom tekstu i fotografijama: http://www.index.hr/black/clanak/neda-ukraden-zgrozila-fanove-nasmijesena-pozirala-pored-usnije-redzepove-u-bolovima/846605.aspx
- o tom da se Usnija tokom mog zatvorskog perioda nijednom nije pojavila kao bilo kakva asocijacija
- o tom da sam jednom pred Vlatkom prokomentarisala kako mi je simpaticna i da volim neke njene pjesme. Ona rece da je isti slucaj s njenim ocem.
- o tom kako se, s druge strane, vrlo cesto u asocijacijama pojavljivala neka Esma, ali s obzirom da ja licno ne poznajem ni jednu stalno sam se pitala s cim da povezem tu Esmu
- o tom da li u ovom slucaju postoji eventualna veza
- o tom da ne mogu da povezem ni Nedu, osim svojedobno s odlascima u Libiju

O likovima koji k*rcem nisu mrdnuli, pale im neke pare (raskantali dedovina, cale prodao stan i sl.), pa sad glume ludnicu....k*rcenje bez pokrica par ekselans. :lol:
I sirotinji koja se docepala nekog novca...pa onda obrcu svaki dinar, kukaju koliko kosta ovo i ono.... Lepo se kaze: daj nekom moc/pare i videces kakav je ustvari. Ima istine u tome, definitivno.

Razmisljam da ugasim kopmjuter....da, sasvim dobra ideja. :)

O likovima koji k*rcem nisu mrdnuli, pale im neke pare (raskantali dedovina, cale prodao stan i sl.), pa sad glume ludnicu....k*rcenje bez pokrica par ekselans. :lol:
I sirotinji koja se docepala nekog novca...pa onda obrcu svaki dinar, kukaju koliko kosta ovo i ono.... Lepo se kaze: daj nekom moc/pare i videces kakav je ustvari. Ima istine u tome, definitivno.

Razmisljam da ugasim kopmjuter....da, sasvim dobra ideja. :)

konacno nesto pametno i od tebe!

- - - - - - - - - -

O bezosecajnim skotovima.

"I mene bole kolena,..."
"Promeni ishranu."
"Izgledas super."
"Probaj zeolit, MMS, fleksifuckingsomething,...meni je pomoglo."
"Uzmi Kafetin. Ne moze biti toliko lose."
"Nazuljala si se tokom spavanja."
"Psihosomatski je."
...

naravno da je psihosomatski

promijenio mi se ukus - umjesto bolje pecenog sad mi se jede slabo pecheno meso, znachi...strashno koliko mi odgovara :sad2:

:hahaha: prokuvaj :) podivljaćeš
il si trudna

....ja razmišljam kolko me nervira ovaj mogj ljigavi kolega špijun, a ja namerno rasipam psovke po direktorima lopovima. :cool: au koji kreten, samo bulji u moj monitor i to onako iskosa a razrok malo, to ne izgleda lepo baš :sad2: :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back