Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
potrebna mi je promena,a ne bih da se razvodim:think:

(Размишљање прво)

Па ниси ваљда рокнула човека?

Мсм, то што те заватио чемер и досада, разумем, свима нам се то повремено дешава.

И то што нећеш да се цимаш са адвокатима, вучеш по суду и свађаш на рочиштима и то разумем.

Ал, баш због тога да рокнеш човека, то ми је некако малкице дегутантно и опскурно.

(Размишљање друго)

Вредили се уопште женити или не?

Контам, оженим се, па се онда цимам следећих 20-30 година с децом, станом, послом, женом, киселим купусом...

И таман тамо негде пред пензију, кад требам мало да данем душом, ето ти краљице срца мог са киселим осмехом на лицу

утоком у руци и реченицом на уснама:"Драги, не схвати ово ништа лично, али мени је потребна промена, а не бих да се разводим."

И БАМ!

Одо ја на онај свет, да се она не би цимала око развода и да би доживела промену. Бем ти живот таки!

Мислим да нећу да се женим. Уствари не мислим, сигуран сам!

Хвала ти Смокво што ми отвори очи! Сто пута ти хвала!

Razmisljam kako da opet idem na faks,mrzi me... :sad2:
Jbt uvek sam zeleo samo kafanicu,jagnjetinu,pivce u krigli,sisate konobarice.... :(

I ja isto... a onda me ubedise da cu se tako prokurvati.. da cu tako biti obican alkos.. i da bih mogla sa stilom da se bacam u kandze promiskuiteta, alkohola i droga moram imati diplomu..
Ja upisah fakultet... krenuh tim putem... sustina ostade ista, samo jos jedan teret na plecima...
Al' dobro.. lakse je piti ovako... stvarno ima nesto romanticno prostim ljudima u tome... bez obzira da li imaju diplomu ili jok...
Sad sam pogubljeni pokusaj intelektualca.. da mi nema tog statusa studenta bila bih samo lokalna fukara...:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back