Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чобани неки, шта мислиш шта су.

Novi romantizam neki:lol:, narodnjaci, puska u ruci, deveru peskir i gace, trudna mlada sa dairama djipa po stolu oko praseta sa jabukom u ustima bez repa kojim mase kolovodja slobodnom rukom a razdrljani kum pljune pa zalepi oznojenom muzikantu cak 100 evra na celo!

...lele i ququ...sto tolko hocemo da idemo natraske da mi je znati...

A možda su se gospoda prijatelji odlučili da budućoj snajki poklone novčanik imajući na umu simboliku: ''eto, sad imaš svoj novčanik (imaš čak i para u njemu), pa da ne misliš da se hvataš za novčanik našeg delije & mezimca-jedinca''.

Sumnjam da gospoda koja se pridrzava tradicionalnih srpskih obicaja darivanja mlade i baba zalaze u simboliku i dublja znacenja...
A i tih hiljadu e,nije nesto puno da se ne lazemo... msm ako se uzme da je brak dok smrt ne rastavi...

Novi romantizam neki:lol:, narodnjaci, puska u ruci, deveru peskir i gace, trudna mlada sa dairama djipa po stolu oko praseta sa jabukom u ustima bez repa kojim mase kolovodja slobodnom rukom a razdrljani kum pljune pa zalepi oznojenom muzikantu cak 100 evra na celo!

eeee :aha: sto su to nekad bile lepe svadbe,da secovek proveseli,a ne ova nova moda...jedes krekere sa maslinom odgore,sve vreme stojis i slusas elektronsku muziku...:lol:

kako bre moze da bude komsija,kad ja nisam tvoja sugradjanka:zcepanje:
mislim meni je komsija,a ne tebi
Teško ja tu više hvatam ko je ko :lol:

Elem, ako su prosci moji, onda stvarno ne znam šta da kažem, osim da znam da je taj običaj živeo pre 200 god... čak se ni moja baba nije tako udavala.
Ipak, bez obzira na svu šokantnost i zgađenost, ja bih tražila da mi pripadne makar spavaćica :malav:

Шабанерија није умрла нити ће. Танак је слој култивисаног становништва и биће све тањи.

O Elizabeth Warren. O tom kako me na ovoj fotografiji podsjetila na Vitomiru Loncar, Bucku iz Turbo Limach Showa.

elizabeth_warren_headshot_a_p-224x300.jpg

I o ovoj izbornoj reklami:

Elizabeth-Warren-2016-Button-(0186).jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back