Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Istina je da nemam neko povjerenje kada si ti upitanju. Sa druge strane rekla bih da je uzajamno. Znam šta radim, vjerovao, ili ne.

Da li si mozda mislio/la na prcast nos moje profesorice s fakulteta Elvire? (To je jedini mator prcast nos kojeg se ja sjetih. :) )

A inace razmisljam o tom kako sam trazeci nesto drugo naisla na fotografiju djevojke koja me je na toj fotografiji podsjetila na cerku moje profesorice njemackog, Karolinu.

Chelsea-Gross.jpg

Onda sam otisla da pogledam neke druge fotografije (koje su razlicite) kad, gle cuda, uz njeno ime naidjem na fotografije druge zene koja lici na Natasu, obucena u svjetlo-plavo. Onda potrazim druge fotografije te "Natase", pa pronadjoh i tekst koji se bavi njima dvjema.
http://www.actorscomedystudio.com/summer-sitcom-camp/

11745735_1653428894876565_2509411685895287903_n.jpg

- - - - - - - - - -

Da li si mozda mislio/la na prcast nos moje profesorice s fakulteta Elvire? (To je jedini mator prcast nos kojeg se ja sjetih. :) )

A inace razmisljam o tom kako sam trazeci nesto drugo naisla na fotografiju djevojke koja me je na toj fotografiji podsjetila na cerku moje profesorice njemackog, Karolinu.

Onda sam otisla da pogledam neke druge fotografije (koje su razlicite) kad, gle cuda, uz njeno ime naidjem na fotografije druge zene koja lici na Natasu, obucena u svjetlo-plavo. Onda potrazim druge fotografije te "Natase", pa pronadjoh i tekst koji se bavi njima dvjema.
http://www.actorscomedystudio.com/summer-sitcom-camp/
118806041015332114590674.jpg

Volim one priče kada ljudi imaju oboljeli organ, pa im presade nečije srce, ili bubreg, a oni preko noći postanu umjetnici, slikari, pjesnici. Tijelo i um su povezani daleko složenije nego što se obično misli. Transformacija unutrašnjih organa odražava se i vidi na sve načine.

Ja mislim da niE tako :mrgreen:

Stvar je veoma prosta.
Najprostiji eksprerimenti su radjeni na ovu temu. Covek u opustenoj varijanti upada u restoran, nema rezervisamo mesto, restoran prepun. I druga situacija u kojoj isti covek ulazi sredjen, skockan. Kako je prosao u varijanti A i kako u varijanti B - mislim da ne moram da ulazim u detalje.

Dakle, to igra i te kako ulogu. Ne u smislu da je skockam covek bolja osoba ili nesto tako...nego jednstavno da te drugi vide u drugacijem svetlu, i samim tim se drugacije ophode prema tebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back