Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
romejima misliš :)
da da...i ja takve paralele imam otprilike

dobro noviji naziv sam upotrebila, ti se palis na vintidz :lol:
isto srranje drugo pakovanje
sto grke zoves grcima, sto madjare madjarima, ako cemo u stina crevca.... mojne da si kvaran

- - - - - - - - - -

a poceli su i takstiti da ih deru za voznje, 10e po osobi im uzimaju ne pale taksimetar
jaoo govna ljudska isplivavaju na svakom cosku
bilo je pitanje vremena
zlo i naopako, koliko ljudi mogu biti zli pa reci nemam

čuj deset evra :lol:
stodvajes evra po čoveku odavde do naplatne rampe gore kod bubanj potoka

ma ovo taksi po gradu
od stanice do nekog hotela, to su ovi imucniji sto beze pa idu u hotel (inzinjeri doktori it strucnjaci i sl, citam neke clanke), i onda olos taksista nece pali taksimetar nego 10e po osobi i ovajdi se, jer je skapiro cim idu u hotel ergo imaju pare.... nema veze sto mu je zivot pretvoren u pakao i sto ce od inzinjera da bude babasera u najboljem slucaju u najgorem prosjak (pice za holnadiju ovi iz primera u clanku), sve je to super daj da se mi ovajdimo....govna
gledam kako ih jure za voznje po stanici jer sam cesto tamo, znala sam da ce neka prevara da bude, sad citam i koliko para

a da ti na duze relacije su takodje ista govna

od Nemanjine znači tačno preko puta penzionog do moje ulice u Zemunu je 987 dinara bilo pre neki dan,
ako je od bus stanice do Juge gde se taj brod nalazi ista cifra, ne deru ih uopšte nešto previše

kakav brod kakva juga?
pricam o fiksnoj ceni za voznju taksijem od stanice do nekog hotela obliznjeg, 10e po osobi, ako ih je 4 uzme 40e =5000 din za voznju koja kosta 500
sta je tu normalno?

a sto je lepo kad ga ne slusas
ja ne znam sto vi to slusate
ja nemam pojma sta lupeta i mnogo mi lepo
cujem ovako od ljudi tu i tamo neku odvalu doticnog pa mi malko zivci zatrne, al brzo skrenem misli
ja mislim da upalim sad kanal sa njim i krenem da ga slusam sat vremena monolog u nekoj emisiji da bih na urgentnom zavrsila :lol:

Poslednja izmena:
Brate onda ga ubijes nekom stanglom metalnom i gotovo...

a hebi ga neispavan si ubijen u pojam u nepoznatom do zivota ti nije, relano postoje drugi nacini da se stigne do hotela ali ti trenutno nisi sposoban da saznas koordinate gde si, ni datum se ne secas koji je a kamo li nesto vise, i platis, jednostvano platis znajuci sta je ali nemas snage
sreca u nesreci pa imas za hotelj neces u podzemni prolaz na kartonu
i sami kazu znaju sta je ali nece da se zameraju umorni su, cilj je ionako sto pre ici dalje

Poslednja izmena:
ovde se nakotilo mnogo taksista...i sve neki krševi tipa kadet, vektra, eskort...i time taksiraju a samo što im točak ne ispadne
al nema ko to da iskontroliše...ovo ti je ko hipi komuna...svi se znaju svi se pokrivaju
i sve balavci od 20tak god, polupismeni, istetovirani, minđuše, na opasno frizure

Isto i ovde, vise taksista no ostaih vozila, sto divljih sto legalnih i mnogo su bezobrazni u saobracaju.

pre ce biti da je surovo iskren
kaze ono sto misli jer je drzak, moze mu se ima ledja, ima moc da lupeta sta oce bez da ga briga
i drugi kandidati misle isto samo nemaju muda da ispljunu, njemu se hebe i ako ne pobedi kakve veze ima ostaje mocan i dalje, ako pobedi samo jos jedna recka na bucket list
problem je sto ta drskost i neimanje kocnica mogu da odvedu u krajnost, da nacini opasne poteze po okolinu, u ovom slucaju potlacene zemlje

sad vam je barem jasno kako je bilo vizanticima kad smo im se mi uvalili :lol: pod uslovom da verujete da smo i dalje sloveni, sto nismo, mix smo kasnijih ebaca koji su protrcali :lol:
Сестро слатка после грађанских ратова у Ромејском царству током више од два века, иѕмене преко 70 царева ѕа то добО, најеѕде Острогота, Виѕигота, Гепида, Хуна... кад смо ми Словени населили Балканско полуострво оно је било шумска пустиња, сем на острвима и по којој обалској тврђави.
Тако и Ромеји веле.
Наравно с таквим менталним склопом да ниси Словен(ка).

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back