Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad vam je barem jasno kako je bilo vizanticima kad smo im se mi uvalili :lol: pod uslovom da verujete da smo i dalje sloveni, sto nismo, mix smo kasnijih ebaca koji su protrcali :lol:

Pre ce biti da smo mix Slovena i Onih koje smo tu zatekli , grupe romanskog naroda ...Mada sasvim je solidan procenat onoga sto se smatra slovenima kod nas

Ovi sto su ovuda protrcali samo su napravili zbrku i sebi i nama , sad oni imaju nasih gena , i msm da se negde pitaju koji im je to djavo trebalo :lol:

Svako ljudsko biće predstavlja određeno elektromagnentno polje, što znači da imamo sposobnost prilagođavanja na frekvencije raznih energija. Energija novca ima svoju frekvenciju i nije toliko komplikovano podesiti se na nju. Ali da bismo to učinili neophodno je da se pridržavamo nekih osnovnih principa koji se tiču odnosa prema energiji novca. Margarita Milenković, Reiki Master koja je ovoj temi posvetila knjigu "Reiki izobilje, Energija novca" je ovom prilikom izdvojila nekoliko najvažnijh.

neki ljudi zaslužuju da ih se šutira u glavu

neki ljudi zaslužuju da ih se šutira u glavu
A reci mi, šta misliš o tome što nam se ribama u svakom horoskopu poseru na glavu? To mi nešto pade na pamet, o tome razmišljam. Metem ih na *****, što nas više ne izbace iz horoskopa, pa eto im ga horoskop, neka se glođu među sobom. Neka nema ni trines, ni dvanes, nego jedanes znakova. Tih nekih moćnih. Ali neeee, njima treba neko da ćuti i trpi, plačipička i ljigavac. Nači ko je najgori po bilo kojem pitanju - pa zna se.

Pre ce biti da smo mix Slovena i Onih koje smo tu zatekli , grupe romanskog naroda ...Mada sasvim je solidan procenat onoga sto se smatra slovenima kod nas

Ovi sto su ovuda protrcali samo su napravili zbrku i sebi i nama , sad oni imaju nasih gena , i msm da se negde pitaju koji im je to djavo trebalo :lol:

mix onih kojima smo se uvalili a :zper:
ma jel moguce da sveta srpska zemlja nije srpska pre amebe :lol:

ma ebali smo se ko stuke sa kim smo stigli, bas smo promiskuitetni :lol:

Poslednja izmena:
mix onih kojima smo se uvalili a :zper:
ma jel moguce da sveta srpska zemlja nije srpska pre amebe :lol:

ma ebali smo se ko stuke sa kim smo stigli, bas smo primiskuitetni :lol:

Pa sad ta tapije cije je sta , u to ne bih ulazio ...Uostalom od poznatih naroda mi smo tu poduze od ostalih

A, pa da , gurali smo se svuda i svuda nas je bilo ,u svakom carstvu jbg , ostavismo traga vise mi na njih nego oni na nas , zato svi i propadose :lol:

A reci mi, šta misliš o tome što nam se ribama u svakom horoskopu poseru na glavu? To mi nešto pade na pamet, o tome razmišljam. Metem ih na *****, što nas više ne izbace iz horoskopa, pa eto im ga horoskop, neka se glođu među sobom. Neka nema ni trines, ni dvanes, nego jedanes znakova. Tih nekih moćnih. Ali neeee, njima treba neko da ćuti i trpi, plačipička i ljigavac. Nači ko je najgori po bilo kojem pitanju - pa zna se.

A važno je da su im lavovi sve super, jеbali ih lavovi.

A važno je da su im lavovi sve super, jеbali ih lavovi.
Lavovi brate. Znači lavovi i škorpije. Ebu kevu, bez njih svet ne bi opstao. Čovek bi rekao da su civilizaciju sazdali tom nekom svojom moći, snagom, tim nekim dominantnim umom, lepotom, hrabrošću i samopouzdanjem. Ovi ostali su im pomalo pomagali, a o nas su se svi samo saplitali ebo nas gde se i rodismo i ko nas izmisli.

Lavovi brate. Znači lavovi i škorpije. Ebu kevu, bez njih svet ne bi opstao. Čovek bi rekao da su civilizaciju sazdali tom nekom svojom moći, snagom, tim nekim dominantnim umom, lepotom, hrabrošću i samopouzdanjem. Ovi ostali su im pomalo pomagali, a o nas su se svi samo saplitali ebo nas gde se i rodismo i ko nas izmisli.

..a ono u stvari:
nobel_laureates_star_sign.png

Jeste da se ni mi nismo proslavili, ali smo bar egal sa škorpijama, a lavove šaljemo po burek i cigare.

I ovnovi, mora neko da bude vodja lavu i skorpiji :aha:

znate ono padne vam neka ideja na pamet, zadovoljni ste njome, sprovedete je, napufkate se ko paun
i onda nadjete da je vec poodavno sprovedena, i da niste originalni ni malo

razmisljam o cudesnosti mozga, da iste ideje daje ljudima na razlicitim meridijanima, bez medjusobnog kontakta, svi oni su imali mali prasak u mozgu i sproveli ga u zamisao, i onda saznali da nisu jedini, zar nije to fascinantno, 1300 grama cudesa :lol:
a sve se svodi na to ko je prvi objavio, ne mora da znaci da je bio stvarno prvi i u zamisli

znate ono padne vam neka ideja na pamet, zadovoljni ste njome, sprovedete je, napufkate se ko paun

razmisljam o cudesnosti mozga, da iste ideje daje ljudima na razlicitim meridijanima, bez medjusobnog kontakta, svi oni su imali mali prasak u mozgu i sproveli ga u zamisao, i onda saznali da nisu jedini, zar nije to fascinantno, 1300 grama cudesa :lol:
a sve se svodi na to ko je prvi objavio, ne mora da znaci da je bio stvarno prvi i u zamisli

haha, da dešava mi se..al onda redovno pomislim..u bre, kako su ovi čitači misli brzi, lopovi nijedni belosveCki...:mrgreen:

šalu na stranu, često i ja razmišljam o tome i zanimljivo je sve to...mislim na kraju da ne postoji ništa što već nije smišljano...

haha, da dešava mi se..al onda redovno pomislim..u bre, kako su ovi čitači misli brzi, lopovi nijedni belosveCki...:mrgreen:

šalu na stranu, često i ja razmišljam o tome i zanimljivo je sve to...mislim na kraju da ne postoji ništa što već nije smišljano...

verovatno

razmisljala sam par puta na ovu temu, odavno mi se desavalo ovako nesto, ovo sad je samo jedna u nizu stvari
oce li bre jednom da bude originalno, padne neki milion :lol:

desavalo se ljudima i u mojoj okolini, kapiram vecini ljudi, neki bas popizde neki ne
ja se ne iznerviram, samo mi je jako fascinantno kako to, volela bih neko objasnjene, radoznalost mi se ukljuci

verovatno

razmisljala sam par puta na ovu temu, odavno mi se desavalo ovako nesto, ovo sad je samo jedna u nizu stvari
oce li bre jednom da bude originalno, padne neki milion :lol:

desavalo se ljudima i u mojoj okolini, kapiram vecini ljudi, neki bas popizde neki ne
ja se ne iznerviram, samo mi je jako fascinantno kako to, volela bih neko objasnjene, radoznalost mi se ukljuci

Pretpostavljam da to ima veze sa morem informacija kojima smo svakodnevno bombardovani.
Prosto je nemoguće da ti u takvom okruženju ne padne neka ideja napamet..znaš ono, spojiš dva i dva a rešenje je ideja, naravno nametnuta...
Jer šta je ideja ako nije spajanje puno poznatih informacija u jednu nepoznatu.
I onda tako sve krene da se kotrlja...imaš utisak da imaš genijalnu ideju a na kraju zaključiš da nisi jedini koji je došao do iste..

Zato ne treba imati nikakve ideje. Um treba istrenirati da nema ideje. E,onda si original.

Pretpostavljam da to ima veze sa morem informacija kojima smo svakodnevno bombardovani.
Prosto je nemoguće da ti u takvom okruženju ne padne neka ideja napamet..znaš ono, spojiš dva i dva a rešenje je ideja, naravno nametnuta...
Jer šta je ideja ako nije spajanje puno poznatih informacija u jednu nepoznatu.
I onda tako sve krene da se kotrlja...imaš utisak da imaš genijalnu ideju a na kraju zaključiš da nisi jedini koji je došao do iste..
:aha:
a ko prvi devojci njegovo dete, tj milioni :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back