Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gledam sranje u makedoniji s ovim migrantima i sve više pomišljam da će ovo da bude istorijski događaj većih razmera...seobe jebbote
pa razmišljam kako će ovaj vrli jelda ministar da se doseti da šalje nas odavde dole u preševo kao pojačanje
pa gledam ove naše gde grade te prihvatne centre sve tutin, NP, sjenica
pa kad se nataloži tamo tih ljudi jednog dana ima da zatraže nekakva prava tipa država il kojekakvu autonomiju i eto sranjja...a versko sranjje je veliko sranjje...
pa će polako svi da se izograđuju ko mađari...pa ćemo da postanemo ko nekakav logor unutar evrope...pa će još više da nas preziru nego sada...
i onda jednog dana ima da postanemo Sirbistan

Chromet g*vno najvece. Turi firefox ko sav normalan svet. :mrgreen:

davno prošlo vreme kada sam ga koristio, navikao sam na Chrome.
Možda mi samo treba vremena i na Edge da se naviknem, neam pojma... ke vidim!

- - - - - - - - - -

gledam sranje u makedoniji s ovim migrantima i sve više pomišljam da će ovo da bude istorijski događaj većih razmera...seobe jebbote
pa razmišljam kako će ovaj vrli jelda ministar da se doseti da šalje nas odavde dole u preševo kao pojačanje
pa kad se nataloži tamo tih ljudi jednog dana ima da zatraže nekakva prava tipa država il kojekakvu autonomiju i eto sranjja...a versko sranjje je veliko sranjje...
pa će polako svi da se izograđuju ko mađari...pa ćemo da postanemo ko nekakav logor unutar evrope...pa će još više da nas preziru nego sada...
Tačno, a malo ljudi posmatra stvari tako... da ćemo naebati jednog dana zbog njihove nesreće.
Pogotovo što se oni razmnožavaju neviđenom brzinom u odnosu na ceo svet, a kod nas je stopa mortaliteta odavno veća od priraštaja :neutral:

Meni tako rekli kolege programeri, hakeri, frikovi sa kojima radim. I stvarno sljaka kao svajcarski sat, dok chrome, explorer itd. zesce jedu g*vna.

vidiš, to isto sam ja čuo za fox pre više godina kada se tek pojavio chrome. Moguće da je sada upgradeovan i sve, ne kažem.
Daću fore Edgeu još koji dan, da vidim da li mi leži uopšte. To sam upočetku mislio i za win8 posle 7, a ispalo da mi je skroz gotivan.
Sada mi win10 još bolji, valjda padam na te šminke :lol:

vidiš, to isto sam ja čuo za fox pre više godina kada se tek pojavio chrome. Moguće da je sada upgradeovan i sve, ne kažem.
Daću fore Edgeu još koji dan, da vidim da li mi leži uopšte. To sam upočetku mislio i za win8 posle 7, a ispalo da mi je skroz gotivan.
Sada mi win10 još bolji, valjda padam na te šminke :lol:

Hehe...

@tema: smejem se, nebitno cemu, LOL.

Poslednja izmena:
Ne tice me se, nisam raspolozena za chat. Vecina foruma ima chat opciju, mozda da potrazis...

Razmisljam da li je Zaklina iz mog kvarta upoznala Jennifer Lawrence...

Image-1.jpg

Takodjer i o tom da su mi se medju raznim interesantnim fotografijama J. Lawrence najvise dopale reklamne za Dior... :kez:

A onda i o tom kako me je vise od jedne fotografije Roberta Pattinsona podsjetilo na B. Relica, Abelova generacija (a mozda cak i razred, ne sjecam se vise)...

pattinson-cannes-20may14-01.jpg

Poslednja izmena:

A razlika u jednom slovu u odnosu na ovo sad... koja razlika bili islamska umna beda ili pravoslavna... oni bar sebe vole za razliku od nas...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back