Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако је толико скуп, ја би се после и попишао на њега.
Чисто, оно, ради става...

Ne bih se kladio da onomad nisam i to uradio. Uglavnom, probudio sam se go na hladnim plocicama u predsoblju. Kao dosao malo sebi i on mi ponudi da uzmem da jedem nesto...epic fail, sto se kaze. Posle mi jos prepricavali sta sam radio to vece, ustvari onaj deo kojeg se ja posle prekida filma nisam secao. Pa to je strasno ljudi. Kazu u jednom momentu sam poceo da praznim sve case i flase na stolu, pa cak i one koje su sluzile kao pepeljara. :hahaha:
Posle su me odneli u kupatilo, skinuli me golog, ubacili u kadu i polivali vodom...kazu mislili da sam riknuo. :mrgreen:

Zivot je pun sitnih filozofija, razmisljam da pocnem da uzivam u tome i definisem svoje.

- - - - - - - - - -

Msm kul je imati sistem, banalizovano je.. gomilu stvari neces uraditi, jer ces sebe ograniciti... gomilu losih stvari mislim.
Sistemi su kul... ne znam koji da usvojim...

- - - - - - - - - -

Boze, pocnem da razmisljam i dozivim krizu indentiteta sa ovoliko godina u guzici...:dash:

- - - - - - - - - -

Necu vise da razmisljam... i dalje cu se ponasati neuroticno....

- - - - - - - - - -

Super sam sad, idem da se nerviram oko Vucica... to tako treba...

- - - - - - - - - -

Jer, dobro je imati stav. Tako nas uce, treba imati stav. Svi mediokriteti imaju stav.

Razmisljam o podjeli glumackih glasova za crtic Tko je smjestio Crvenkapici. Iako mi se podjela u cjelini cini vrlo interesantnom neke likove teze izvlacim iz magle sjecanja, neke lakse. Medjutim, s obzirom da se radi o ljudima koje zapravo vrlo slabo poznajem, a i slicnost na fotografijama je mala, postoji velika mogucnost da cu navodeci asocijacije u nastavku potpuno pogrijesiti. Ali ipak cu to uraditi, u nadi da mozda bar jedna od tih asocijacija ne bude promasena.

GetImage.aspx

Andy Tomlinson, Britanac u Zagorju

The-Dead-Zone-1223927282.jpg

David Ogden, Crvenkapa

...

Cory Edwards kod mene izaziva asocijaciju na Vlatkinog rodjaka Sasu:

cory_edwards_152.jpg

Mike Disa na Marka M. Ratkovog prijatelja:

disa-sm-bw.jpg

a za Todda Edwardsa necu da se zalijecem cak ni uz iznijeta ogranicenja, ali bih recimo da visim s Natasom na cosku i umisljam da smo same voljela da ju priupitam imamo li istu asocijaciju:

todde.jpg

Takodjer razmisljam o tom da me Mustafa Nadarevic na nekim fotografijama podsjetio na mog pokojnog kuma Milana T. Ne u smislu da su nesto slicni, da imaju slicne crte lica i sl., nego pratecim elementima, kao da ga Mustafa glumi. Zaista se nadam da umisljam...

Mustafa_Nadarevic_PFF_2014_Foto_Zubonja_(1).JPG

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back