Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, ne...ne za njegovu dusu vec za svoju savest. ;)

@tema:

Нисам га ја упокојио па да ме савест жига спрам њега.
Умро ко матори вепар, сам чак га и жена оставила, да нисам ишао јуче у пошту не бих ни видео умрлицу.
Било је ,,мејк ми деј".:super:

Mejk mi dej?! :rotf:

Kaze se "make my day" (mejk maj dej) ili u tvom slucaju "made my day" (mejd maj dej). Koji si biser... :lol:
Пиши као што говориш, читај као што је написано.
Јел ти мислиш да мучени еМглези стварно знају како се пише свако име, топографски појам, или термин... или случајно постоји спеловање?

Пиши као што говориш, читај као што је написано.
Јел ти мислиш да мучени еМглези стварно знају како се пише свако име, топографски појам, или термин... или случајно постоји спеловање?

A znaci "my" se cita "mi"? Dobro. Moracete se ipak odluciti da li "Y" citate kao "i" ili kao "u". Jedna genijalka je restoran "MY WAY" u Banjaluci procitala "MU VAU". :worth: :rotf:

O tom umisljam li o slicnosti princa Pavlosa i Teda Dansona...

1364259081_ted-danson.jpg

Princess-Marie-Chantal-and-_400x600.jpg

Razmisljam o tom da me fotografija na mom tabletu koja se pojavljuje na opciji Your Personal Magazine podsjeca na izvjesnu Anitu s kojom me svojedobno upoznala Natasa. U to vrijeme bila je u vezi s izvjesnim Danijelom i jedno od njih (ili cak oboje, ne mogu se vise sjetiti) je islo kod Natase na engleski i s Natasom su ostali u prijateljskim odnosima. (To su ljudi koji su joj kupili kofer.) Slicnost s ovom fotografijom je mala i ja je zbog tog ne bih ni pomenula, ali ono sto mi je privuklo paznju je nakit. Djevojka (u crnoj jakni i sa suncanim naocalama) na fotografiji od nakita ima rincicu/mindjusu u obliku zelenog dugmeta. Iza nje (s njom) na fotografiji je i neki muskarac...

Uzgred, upitah se sad i da li postoji eventualna veza sa slikom i romanom Djevojka s bisernom nausnicom...

Mislim da se velikoj opasnosti izlaže svako ko kokos suviše olako shvati.
Sa nekim se stvarima prosto nije zajеbavati.

Nije... kokos kao biljku ili kokos kao kokosku?

- - - - - - - - - -

A vidim, biljka u pitanju... pa sta znam, 'oce to da padne na glavu nekima, kad vec jasna misao ne moze...:zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ahahahhaahha... koliko je alkohol dobra stvar... probila sam rupu od pirsa sa ulazom 1,6... inace bih crkavala tri i po dana...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back