- Poruka
- 98.702
razmisljam upravo o onome sto pise i u Nemkinom potpisu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

razmisljam upravo o onome sto pise i u Nemkinom potpisu![]()

itekako ili i te kako ili itekakav ili i te kakav ili itekakva ili i te kakva ili itekakvo ili i te kakvo ili itekoliki ili i te koliki ili itekolika ili i te kolika ili itekoliko![]()

Vidiš nisam popio ništa za njegovu dušu... a ni neću.
Нисам га ја упокојио па да ме савест жига спрам њега.Ne, ne...ne za njegovu dusu vec za svoju savest.
@tema:

Пиши као што говориш, читај као што је написано.Mejk mi dej?!
Kaze se "make my day" (mejk maj dej) ili u tvom slucaju "made my day" (mejd maj dej). Koji si biser...![]()
Пиши као што говориш, читај као што је написано.
Јел ти мислиш да мучени еМглези стварно знају како се пише свако име, топографски појам, или термин... или случајно постоји спеловање?

Њен проблем.A znaci "my" se cita "mi"? Dobro. Moracete se ipak odluciti da li "Y" citate kao "i" ili kao "u". Jedna genijalka je restoran "MY WAY" u Banjaluci procitala "MU VAU".![]()
![]()

Ko me ter'o da udjem da vidim sta ima ...
... i da bacim pogled na nove modele ...
... a realno mi ne trebaju ...
... a diiiivne su
o bemti sve![]()
Mislim da se velikoj opasnosti izlaže svako ko kokos suviše olako shvati.
Sa nekim se stvarima prosto nije zajеbavati.

Nije... kokos kao biljku ili kokos kao kokosku?
- - - - - - - - - -
A vidim, biljka u pitanju... pa sta znam, 'oce to da padne na glavu nekima, kad vec jasna misao ne moze...
- - - - - - - - - -
Ahahahhaahha... koliko je alkohol dobra stvar... probila sam rupu od pirsa sa ulazom 1,6... inace bih crkavala tri i po dana...![]()