gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Svojoj kozmeticarki?
Izgorele mu trepavice tokom farbanja.
Izgorele mu trepavice tokom farbanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...
Prevarili me dušmani na brzaka, mamicu im. A trebalo je da se izležavamo na vikendici i crkavamo od dosade jer je voda u bazenu skiknula.
Izem ti takve prijatelje!

Viber ili Vajber![]()

Tamo negde 85. ili kasnije AraBi oteli kruzer u mediteranu, izboksovali neku silnu otkupninu, iskrcali se u Libiji i nestali u vidu lastinog repa.Da li je izbor imena slucajan ili ipak ne: http://www.index.hr/rouge/clanak/pitali-smo-vas-najgori-spoj-na-kojem-ste-bile/836700.aspx
Окупати се, или не?!?
Није субота, па јел, али је досадно до бола.
Немам никаквог посла, напољу је 21Ц, тмурно и ситна кишица ромиња ко да је новембар.
Што делат?
Ма ионако је влага на све стране.Okupaj se, nek ide život![]()

Blago komsinici Ljilji, ona je stalno gola, i leti i zimi slicevi, dekoltei, minici, ebo je ja jutros se utrcila u haljinicu koja komotno moze da prodje kao kupaci kostim, a bilo je toliko sveze da bi i Eskimke dobile upalu jajnika. Eh sta dobre ****** moraju da izdrzavaju da bi opravdale renome... 

Koje usrano vreme, ne znam sta da obucem, u duksu ce mi biti pretoplo, u T majici hladno, a ne nosi mi se kosulja.Blago komsinici Ljilji, ona je stalno gola, i leti i zimi slicevi, dekoltei, minici, ebo je ja jutros se utrcila u haljinicu koja komotno moze da prodje kao kupaci kostim, a bilo je toliko sveze da bi i Eskimke dobile upalu jajnika. Eh sta dobre ****** moraju da izdrzavaju da bi opravdale renome...
![]()