Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam o tome kako sam se za vikend kupala sa zmijama na belocrkvanskim jezerima i kako mi je drago što nijedna nije spopala moju decu, verovatno bi se udavili od straha. :sad2:
A onda na sve to pročitam članak u novinama da je neki čovek umro od uboda komarca koji je zapatio baš tamo.
Znači, definitivno mi je život visio o koncu za vikend. Aj što sam sebe izložila tolikim strahotama, ali gde mi je bila pamet da decu tamo odvedem.
Prevarili me dušmani na brzaka, mamicu im. A trebalo je da se izležavamo na vikendici i crkavamo od dosade jer je voda u bazenu skiknula.
Izem ti takve prijatelje!

...
Prevarili me dušmani na brzaka, mamicu im. A trebalo je da se izležavamo na vikendici i crkavamo od dosade jer je voda u bazenu skiknula.
Izem ti takve prijatelje!

Tocno. Fukaru koja si uzima za pravo da raspolaze mojim zivotnim vremenom ja zaista citav zivot izbjegavam u sirokom luku (koliko god je to u mojoj situaciji bilo moguce). Pa je zaista i iritantno i smijesno da sam o tom prinudjena i na forumu raspravljati i to sa sve spominjanjem pojmova kao prijatelj i sl.

Tamo negde 85. ili kasnije AraBi oteli kruzer u mediteranu, izboksovali neku silnu otkupninu, iskrcali se u Libiji i nestali u vidu lastinog repa.
Nisu bili nešto previše okrutni, niko nije ubijen, ni prebijen, a među putnicima bio je i jedan iz SFRJ koji je izgledao neverovatno uplašen iako je opasnost davno minula i bio kompletna plačipička prilikom intervjua za TV.
Žena , ili mu devojka(?!?) pored njega bila je sasvim pribrana , ali on je bio oličenje jada.
Zvao se Tugomir.

bas vala
hebes vodu kad je mokra
:lol:

ovo me seti na vic
u vojsci poredjo komandir vojnike na smotru
ali fali leskovcanin
trci on i stigne nekako, izvinjava se na kasnjenu
pita ovaj: pa de si bio
kaze le: prase
molim
prase druze komandire
ne razumem kakvo prase, odakle ti prase
ma prase
tek se javlja pirocanac i kaze: pa druze komandire mija se

ne isplati se kupati se, opet se usmrdis
smrdi i uzivaj :aha:

:lol:

Jasta...a moze i neki belaj da napravis...batali. :mrgreen:

Сада је најлепше сам скитати или возити бицикло ван града по утабаним земљаним стазама.

Жао ми је што нисам у Б.Ц.

Bojim se da se sef nece sloziti ako mu predlozim da idem da setam po kisi. :lol:

Poslednja izmena:
Koje usrano vreme, ne znam sta da obucem, u duksu ce mi biti pretoplo, u T majici hladno, a ne nosi mi se kosulja. :dash: Blago komsinici Ljilji, ona je stalno gola, i leti i zimi slicevi, dekoltei, minici, ebo je ja jutros se utrcila u haljinicu koja komotno moze da prodje kao kupaci kostim, a bilo je toliko sveze da bi i Eskimke dobile upalu jajnika. Eh sta dobre ****** moraju da izdrzavaju da bi opravdale renome... :aha:

Koje usrano vreme, ne znam sta da obucem, u duksu ce mi biti pretoplo, u T majici hladno, a ne nosi mi se kosulja. :dash: Blago komsinici Ljilji, ona je stalno gola, i leti i zimi slicevi, dekoltei, minici, ebo je ja jutros se utrcila u haljinicu koja komotno moze da prodje kao kupaci kostim, a bilo je toliko sveze da bi i Eskimke dobile upalu jajnika. Eh sta dobre ****** moraju da izdrzavaju da bi opravdale renome... :aha:

Није хладно. Била сам у хаљини без рукава и баш је пријатно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back