- Poruka
- 2.471
To nije za upoznavanje, to je za seks
Onda opusteno. Samo ce joj vise ugadjati ako nabode nesto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nije za upoznavanje, to je za seks
Nije ona u tom fazonu. Ona njega mnogo voli.
Bas tako![]()
o izreci:
kadija te tuži, kadja ti sudi
šta li bi trebalo da znači ?![]()
To znaci da si najebo
badoo.com![]()
Da jbt
E, sad mi pade na pamet sva ta chat sranja i ostalih 3 hjiljade cirka sajtova slicne prirode , msm jel bedak upoznati ribu na tom sajtu , ono jel ona tu dosla da se hefta sa dosta njih , realno na dosta njih ce kliknuti , sa dosta njih ce pisati svasta ...
to ne moze biti fina devojka , jel tako ? Moze neko i temu da zabode , nije nikakav hejt , nego mi cisto sinulo, mnoge na takvim sajtovima izigravaju nevinasca
Sto bi reko jedan moj prijatelj , razumem ove sto stavljaju silikone , em ne trose svoje pare , em ulazu u posao ( sebe)![]()
razmisljam zasto je mm operisan od toga da ume da napravi iznenadjenje, da osmisli i organizuje neko putovanje i zasto uvek to moram biti ja
Pobego iz kuce, kao da zavrsi bar nesto od obaveza. Msm, jebbe se meni za ostalo kad najvaznije nije zavrseno, ko da je bitno da li ce racun za net biti placen danas ili u ponedeljak. Neodgovornost na granici dobra i zla. Necu se bre derem, ima da cutim i necu da progovorim nista sledecih 7 dana.
Tortura tisinom je vec proverena.
Neiskusan cim pada na najjeftinije zenske manipulatorske trikove.
E ne znam, 10 godina je stariji, tvrdi da je pametniji, pa neka mu.