Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
razmisljam kako sam na najmanje tri teme procitala kao je dan bio epski brutalan zbog par kapi kise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo su vec ozbiljna razmisljanja![]()
Emocijo, jedan moj drug prica isto ovako kao ti, kad popusi nekoliko dzointa. I mi se uvek s njim smejemo. Ti bi se odlicno uklopila u nase drustvo. Pogotovo sto volimo to da radimo na bazenu ili nekoj vodi jer voda nam pruza osecaj slobode i plavetnila, horizonta...
Emocijo, jedan moj drug prica isto ovako kao ti, kad popusi nekoliko dzointa. I mi se uvek s njim smejemo. Ti bi se odlicno uklopila u nase drustvo. Pogotovo sto volimo to da radimo na bazenu ili nekoj vodi jer voda nam pruza osecaj slobode i plavetnila, horizonta...
Sigurno bih.Lako se prilagođavam.Nisam od onih koji nemaju sluha za svet oko sebe.
el onu o kojoj i ja razmisljam, onu sa strukom
Biće bundevice,samo prvo treba da stignem do mora.Naročito mi se dopalo jedno ostrvo.Bezbedno,oaza mira.Čiste plaže,ljubazni ljudi.
pa mi smo taki i bez dzojinata, vickasti <33333
Moja generacija ne moze nista bez trave, ali ja vise volim alkohol jer me trava cini depresivnim pa stalno razmisljam o nekim crnim stvarima i orividjaju mi se muskarci i zene u crnom. Isto tako se cesto i zakasljem pa me keva provali da sam pod dejstvom opijata. Onda kaze caletu, a cale hoce da bije, ali,prc uskoro izlazi zakon po kome ce da nafrabusi, ako me i popreko pogleda...,
Razmišljam i o ovome,ali sam se umorila.Težak zadatak.
....
Pozdrav svima.Izađite u parkove,osvežite se,uživajte u bogatstvima prirode!![]()
sta da obucem veceras
idem na rodjendan
Da sam ja zensko, isao bi svugde samo u tangama. Kad bi zene znale koliko mi, gimnazijalci volimo tange, eeeh