Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Довољно да евакуишете Еритрејце.

Nemam pojma o čemu ti to pišeš :think:,ja sada već razmišljam o štiklama.Možda kupim jedne,jednom se živi! I ko zna dokle...:sad2:

Možda ovakve?

images

Biću mnogo sexy u njima.Preeeelepa! :zskace:

Nemam pojma o čemu ti to pišeš :think:,ja sada već razmišljam o štiklama.Možda kupim jedne,jednom se živi! I ko zna dokle...:sad2:

Možda ovakve?

images

Biću mnogo sexy u njima.Preeeelepa! :zskace:

Obuj ih :zskace: :zskace: .Bozanstvene su :zskace: .

- - - - - - - - - -

Svidele vam se cipelice?! :zskace:

Sada ću da nalakiram i noktiće,pa ću da se uslikam.Da me vidite.:srecna:

Hajde :zskace: .Prelepe su :zskace: .

O liku i djelu Anne Hathaway.

valentino_12082015_splash.jpg

U dijelu koji se tice lika prije svega o filmovima Princezini dnevnici i Vrag nosi Pradu...

37_knjiga3_vrag%20nosi%20pradu-.jpg

img-anne-hathaway-holding_143349545795.jpg

H., pretpostavljam da ces se ti bolje snaci sa Simpsonima od mene, ali prenijet cu jedan dio:

When she jokes with the crew (“It’s Holly Golightly meets Marge Simpson”), the photographer, Mario Testino, says, “Anne—less talking, more beauty.” Taking his cue, she gazes at the horizon with gentle melancholy, prompting him to say, “Just like that, just like that. Oh, darling, you’re perfect.”

http://www.vogue.com/865478/november-cover-anne-hathaway/

Naime, u jednom periodu je postapalica koja je prvo bila ogranicena na Srbiju, presla granicu i pocela se svakim danom sve intenzivnije siriti i u kraju gdje zivim. S obzirom na ispravljanje, pa cak i uvrede koje su obiljezavale upotrebu odredjenih "srbizama" kroz niz godina mene je strasna gostoljubivost za postapalicu "samo tako" u jednom trenutku do te mjere iznervirala da sam u jednom od onih visesatnih bazanja s Natasom odrzala krace predavanje na tu temu. Mislim, samo tako ovo, samo tako ono, kad god skripi sa smislom stize samo tako... sta samo tako?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back