Tarmi Ricmi i besmrtne pesme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Osobe kojih se sjetih uz prezime su moja profesorica kemije i trener Hajduka.
"Majke mi" je iz jedne anegdote koju mi je Sinisa jednom ispricao na temu poslovnih dogovora, a ja sam ga u jednom telefonskom razgovoru zamolila da mi ponovi tu pricu.
trenutno razmišljam da nađem neki taziji klip Jova Bakića da se nasmejem ko čovek, čovek je lik...a može i nešto od Marka Vidojkovića da odgledam
danas sam malo gledo turke gastarbajtere, misim lajonove kolege i razmišljam jebbote turci a jedno pedes godina ispred nas
pa brate kad ideš auto putem stekneš utisak da su otišli napred...i to Sofija i veći gradovi...a kad zađeš po selima, a ja imam prilike počesto da idem po njihovim selima, ono je srednji vek i mnogo su iza nas
ja kad odem u bg po petstopedeseti put shvatim koliki sam selja i kako sam ja ipak za malu sredinu, čedo palanke, da ne kaem ljakse
u bgd više nema gospode dee
i meni je muka samo da znaš
i ja bi se vratila u moj niš žmureći i peške....
ne poznaju ga ni beogradžani, oni što žive na vidikovcu izgube se po ulicama zvezdare na keca...nisam rekao da se osećam ko selja zato što mislim da su beograđani gospoda, nego što ne poznajem bg ali ni malo i osećam se ko kuče u lift
ne poznaju ga ni beogradžani, oni što žive na vidikovcu izgube se po ulicama zvezdare na keca...
u bg sam bila jos na ekskurziji nekoj ,,joj pojma nemam zasto nisam posle, valjda mi se ni ne svidja grad al opet cudno...
Овај Дилајт глуми лудило, чудо једно.