Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitno je u ovoj situaciji
Zbog osobe à ne zbog mene ,meni je dovoljno sto znam

- - - - - - - - - -

Pa pisem s mobilnog a tu mi je namesteno francuski pravopis I intuitivno pisanje pa me stalno ispravlja nekad popravim nekad me mrzi

misim dobro svako će da kaže a što da ne iskoristim ako imam, što da kucam ako je dovoljno da ukucam dva slova i da izađe cela ta reč od 10 slova, al ja bi kuco lepo sve

Pa ekad s nekim ljudima jednostavno moras ... do neke tacke.veze vas nesto posao familija ili neki zajednicki projekat hebes ga ne moze da se peechkara narod tek tako ko sto kazu n'a forumu

pa nisam reko da pičkaraš, al da napraviš distancu...misim ja bi tako...može al poslovno samo
mene neko da pravi na slepca kod očiju...ne zato što sam ja štati znam sujetan il iskompleksiran ono u fazonu "neće on mene vala majci, nisam ja glup", nego čisto vređanje inteligencije

- - - - - - - - - -

al dobro...ko zna kakve su to korelacije u pitanju pa i ne može da se eskivira saradnja

О српском школству. Страшно колико шупљих људи има.

Skolstvo je u vecini zemalja na svetu jako lose. U SAD se obrazuju jedino oni koji imaju kintu (osnovno, opste obrazovanje je uzas), u Evropi je vecina zemalja (osim recimo Finske) katastrofa po tom pitanju, a o zemljama treceg sveta da ne pricam.
Uostalom, vladajucoj ekipi je i onako cilj da ima ovce sa kojima ce lagano manipulisati. Das im fejsbuk, twitter, instagram i stado je pod kontrolom. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back