Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kada smo potpuno sigurni da u zhivotu postoje nevazhne, manje vazhne i vazhne stvari ?...mnogo vazhnije od hobija, zabave, igre, izlazaka, putovanja...?...kada vam umre neko iz porodice, a umro je moj deka sa kojim sam bila veoma bliska...dajem sve od sebe, ali mi ne ide jer duboko patim u sebi. Misli su mi na drugoj strani, i ovde sam trenutno sopstvena senka.
Razmishljam kako zhivot ide dalje, pokushatju da ostanem pozitivna koliko god mogu...

...kada smo potpuno sigurni da u zhivotu postoje nevazhne, manje vazhne i vazhne stvari ?...mnogo vazhnije od hobija, zabave, igre, izlazaka, putovanja...?...kada vam umre neko iz porodice, a umro je moj deka sa kojim sam bila veoma bliska...dajem sve od sebe, ali mi ne ide jer duboko patim u sebi. Misli su mi na drugoj strani, i ovde sam trenutno sopstvena senka.
Razmishljam kako zhivot ide dalje, pokushatju da ostanem pozitivna koliko god mogu...

:zag:

pa dobro, deda je bio star, ti si ga barem zapamtila, ja od tate nisam ni upoznao roditelje, nisam se bio ni rodio kad su pandrknuli :)))))

Помисли како ћеш бити весела кад чујеш да је све ок.

da, kod onkologa je strah trenutni, dok pipa i radi ultrazvuk, pa ogromno olaksanje posle. onda strepim dok cekam rezultate papa testa- kazu ako je sve ok, dobicete ih mailom, ako nije-zvacemo. onda me tako muce par dana, ali osecaj kad dobijes mail je neprocenjiv :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back