Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zalegoh sinoc rano, ustadoh jutros rano, i javila se neutoljiva glad, razmisljam o masnom, slasnom, vrucem bureku kod sisate komsinice pekarke. Medjutim trijumfovace moja mentalna snaga, odbacicu te gresne primisli, raspasce se ta idilicna slika kao OFK u drugom poluvremenu namestene utakmice, jer erotika i burek ne idu zajedno u mom slucaju. :deda:

Zapravo razmisljam o necem ozbiljnijem, zabrinut sam.

Eh, nevolja je sto je jedan malo, to je lancana reakcija, kao lavina kad krene, ako se poklekne pred izazovom sledi novo iskusenje - drugi burek za prvim, taj prosto sapuce: "Rodjace, brate, matori, sabij i mene, kad si mogao mog kolegu da konzumiras moras vala i mene." Prokletstvo bureka, pa to ti je. :rumenka: Od nasrtljivih zena jos nekako da se covek i odbrani, ali bureci su agresivniji. :rumenka:

:lol:

O filmu koji sam juce gledala. Bas me je rasplakao i jos sam pod utiskom.

- - - - - - - - - -

Kak' je ova Marina večito bia konjasta...

- - - - - - - - - -

Bouže, kak' je ljubav lepo ispevana, prosto da poželiš da je praktikuješ... ti umetnici su šejtanovi ratnici definitivno...

Aha, to samo u pesmama tako :aha:

I sama sam razmisljala kakve su te zene kojima su takvi stihovi posveceni, jesu li svesne kakva im je cast ukazana... A onda kada upoznas nekoliko pesnika shvatis i pomislis: "Ko te ne zna, skiupo bi te platio." :lol:

O filmu koji sam juce gledala. Bas me je rasplakao i jos sam pod utiskom.

- - - - - - - - - -

Aha, to samo u pesmama tako :aha:

I sama sam razmisljala kakve su te zene kojima su takvi stihovi posveceni, jesu li svesne kakva im je cast ukazana... A onda kada upoznas nekoliko pesnika shvatis i pomislis: "Ko te ne zna, skiupo bi te platio." :lol:

Ne znam ja te pjesnike... znam samo jednog lika što je prosio na Knezu... šatro oni svirači... pazi, on je bio ili lud ili drogiran... do njegove persone nismo stigli, pričali smo o pesmi koju će objaviti za MTV... al' opet, neko ko ima toliko žara i toliko ume sa rečima, može svakakve iluzije da ti pruži...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back