Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledam oglase, prodaja pasa je u pitanju. Hoce li mi neko objasniti kako lik drzi maltezere, civave, pudle, basete, bigle... od svega ima stence... i to ne jedan... jel realno da je toliko svercera u Srbiji??

Ima ih mnogo, još su u fazonu da ti šalju psa brzom poštom ili tako neki fazoni.

Idi na sajt kinološkog saveza, pretraži prijavljene odgajivačnice pa lagano od njih 20 mora da ima jedna normalna.

Al da trajaće ti to cimanje bar dva meseca ako ne i više...

Najbolje na preporuku. Aj pitaću ja onog ortaka dal zna nekog pa ti javljam.

Ma vec mi se zgadilo to trgovanje zivotima... a nisam jos ni krenula kako treba...

E ona kuja što sam ti pominjala ima štence sada, iću ovih dana da ih obiđem, msm ne mogu još jer su u onim tunelčićima koje im je napravila, još ne izlaze mali su. A rekoh ti svi njeni štenci su fenomenalni, em pitomi, em lepi, em nekog srednjeg rasta, ma milina kakvi su psi. Poneću aparat da ih fotkam, pa ako ti se dopadnu, eto možeš jedno udomiti. : )

E ona kuja što sam ti pominjala ima štence sada, iću ovih dana da ih obiđem, msm ne mogu još jer su u onim tunelčićima koje im je napravila, još ne izlaze mali su. A rekoh ti svi njeni štenci su fenomenalni, em pitomi, em lepi, em nekog srednjeg rasta, ma milina kakvi su psi. Poneću aparat da ih fotkam, pa ako ti se dopadnu, eto možeš jedno udomiti. : )

Hm... ja tek od oktobra mogu da uzmem stene, to je problem... msm sad cackam i gledam, ali nista za ozbijno...

Hm... ja tek od oktobra mogu da uzmem stene, to je problem... msm sad cackam i gledam, ali nista za ozbijno...

Oni sada imaju samo par dana, taman i moraju biti uz nju dva meseca, to ti je taman. Msm ne moraš da uzmeš, kažem samo. Pogledaj ti za tu rasu koja ti se dopada, al ako se odlučiš za mešanca, onda možeš i ove pogledati. Veruj mi ja sam tom kujom oduševljena kako ona funkcioniše sa njima, fenomenalna je.

Oni sada imaju samo par dana, taman i moraju biti uz nju dva meseca, to ti je taman. Msm ne moraš da uzmeš, kažem samo. Pogledaj ti za tu rasu koja ti se dopada, al ako se odlučiš za mešanca, onda možeš i ove pogledati. Veruj mi ja sam tom kujom oduševljena kako ona funkcioniše sa njima, fenomenalna je.

Ok, ok... javicu ti se kad odlucim sta i kako, ako se odlucim za mesanca javicu ti se pre oktobra... da, avgust je vec hbte....

Ja bas imam drugacije iskustvo, ali se ipak ne bih uzivo druzio sa ljudima odavde te sam cak i protiv upoznavanja. Jesam par puta doduse i ne kazem da je greska, ali jednostavniji je zivot kad razdvojis RL od online .

Ja se verovatno nikad necu upoznati ni s kim s foruma zato sto sam i ja na liniji razdvajanja tih stvari.

Isto tako, za nekoliko godina na forumu, samo o nekoliko clanova sam se zainteresovao za osnovne zivotne podatke. Zasto sebi dodatno komplikovati ionako komplikovan zivot?:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back