Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, ako je dom a on kao dementan pa zbog toga radi to što radi onda se plaća dom i uzimali bi mu oni tu penziju, al ako je luđak luđak ništa onda ne plaća :lol: sve džaba :lol: Zato ih i puste posle nedelju dve tri.... ma i zbog toga što koštaju i zbog toga što nema mesta, prepuno sve :/

A jes i ta kretenuša šta dozvoljava da preživljava i on tako bolestan i ona sa njim. Tuka.

nikad nisam sela sa njim na duze pa da vidim sta i kako, ili iscackam od zene ...prenosim traceve i ono sto vidim na kratko kad ga sretnem...ja sa njim uvek fio dobar dan i te fore on mene kako smo pozdravi ukucane i sl....dok je komsinici koj se posvadjala sa njim zbog necega srrao par puta na pragu ispred vrata :lol: na tezi je nacin naucila da sa ludacima samo osmeh

cak i da je besplatno opet se pominje stalno zena da potpise a ona nece
kako god okrenes ebeni smo de god da odem :lol: baksuz bre

nikad nisam sela sa njim na duze pa da vidim sta i kako, ili iscackam od zene ...prenosim traceve i ono sto vidim na kratko kad ga sretnem...ja sa njim uvek fio dobar dan i te fore on mene kako smo pozdravi ukucane i sl....dok je komsinici koj se posvadjala sa njim zbog necega srrao par puta na pragu ispred vrata :lol: na tezi je nacin naucila da sa ludacima samo osmeh

cak i da je besplatno opet se pominje stalno zena da potpise a ona nece
kako god okrenes ebeni smo de god da odem :lol: baksuz bre

Jes mora potpis staratelja u svakom slucaju, al kazem to za penziju da lupeta ukoliko nije u pitanju demencija i privatni dom koji bi morali placati. Ma budala je ta zenetina kako god da okrenes...

moguce, ne znam, samo prenosim...onda jos gore onda je jos veca budala
kad je zakolje jedan dan "shvatice"...nego nemoj nekog drugog to bi vec bila tuga

De ne bi jbt. Uzas.

Ma to bre treba da bude odluka lekara a ne tamo nekog nepismenog staratelja, ne znam sta im znaci taj glupi potpis msm ok kao bice sa tim satro starateljem i ako ga povredi pa sam je lupio potpis lol aj to i da prihvatim nekako, al brate to ne znaci da nece povrediti nekog sestog van tog svog stana... zato i jeste potpis glupost... taj je za bolnicu i cao...

De ne bi jbt. Uzas.

Ma to bre treba da bude odluka lekara a ne tamo nekog nepismenog staratelja, ne znam sta im znaci taj glupi potpis msm ok kao bice sa tim satro starateljem i ako ga povredi pa sam je lupio potpis lol aj to i da prihvatim nekako, al brate to ne znaci da nece povrediti nekog sestog van tog svog stana... zato i jeste potpis glupost... taj je za bolnicu i cao...

meni smrdi da je to fora da zastite svoje dupe, jer ako nesto zabrljaju da se lakse operu
drugo malo njih potpise pa taman usteda za smestaj i hranu (ako je dzaba kako kazes)
ja bih stavila zakon lud mars pod kljuc cao zdravo kakvi potpisi staratelja i gluposti....vecito se ceka da ubiju nekoga takvi....

- - - - - - - - - -

nekad se dosta zaloupotrebljavalo to zatvaranje po ludarama, mozda i zato oce potpis nekog sa strane

Peglanje je najgori posao, koji se obavlja u kući. Definitivno.
Trebalo bi lepo ići izgužvan, u inat sistemu i nametnutim vrednostima:D
Na primer ovako....

michelle.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back