Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Dobar provod na vidiku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

znam da je mog ex komsiju ludaka kupila kad izadje u gacama kao narusavanje javnog reda i mira, al on se i drao ko konjina pa mozda zbog toga 
ne znam, ali znam da moze ako izadjes gola, pa ti idi na sigurno izadji gola
e mislim da bi moglaznam da je mog ex komsiju ludaka kupila kad izadje u gacama kao narusavanje javnog reda i mira, al on se i drao ko konjina pa mozda zbog toga
![]()
Moze li policija da me uhapsi ako u kupacem izadjem na ulicu?![]()

A do kada je deci, u smislu zakona, dozvoljen boravak na ulici?
Imam hordu pomahnitalih preadolescenata ispred zgrade koji svako veče arlauču pa pošten svet ne može u krpe sa prvim sumrakom.
Mislim, ne bih im zvala muriju do ponoći, posle bih jer mislim da deca od 12 god u to vreme ne treba da budu napolju :ugadnuvešticurastem:

Po te tako agresivne ludake i dolazi murija al ih ne vode u cuzu vec u lazu
cela ulica se raduje 

A do kada je deci, u smislu zakona, dozvoljen boravak na ulici?
Imam hordu pomahnitalih preadolescenata ispred zgrade koji svako veče arlauču pa pošten svet ne može u krpe sa prvim sumrakom.
Mislim, ne bih im zvala muriju do ponoći, posle bih jer mislim da deca od 12 god u to vreme ne treba da budu napolju :ugadnuvešticurastem:
- - - - - - - - - -
ne znam za decu al sve posle deset sati uvece (il bese ranije) mozes komunalcima da prijavis za uznemiravanje
obavezno da naglasi da su u zutim majicama i pjevaju najvece hitove idola

znam, i ovog, prvo do obliznje policije ona u 29 je nocu dezurna, pa onda do laze tu je blizu malo ga spricaju i vrate ujutru, primiri se par dana pa opet festa
imo je on terapije i dijagnoze al super kad pomesa lekove i vinjak i pivo ko sto je radiocela ulica se raduje
cuj ovaj crnjak
ja ne mogu da ti opisem kako smo se svi u ulazu radovali kad smo videli da se iseljava i da dolaze majstori da renoviraju...prico pre toga oce proda al niko nije verovo ludaku
mi slavili mislili resili se budale, bio kucni savet da se dogovorimo sta da popravaljamo posle njega posto lomi sve zivo
kad ne lezi vraze eto skota po zavrsetku radova...sta bi....prodo rodjacima u dijaspori sa uslovom da zivi tu da im cuva gajbu kad se oni peznionisu za neku godinu da dodju tu
a mi svi ovako![]()
brzo posle tga sam se ja makla odatle, pa sad trpim neke druge klinicare, i sa njima saga al tu pomoci nema cela zgrada ceka da pandrkne nece se taj seliti

jok, al mogu panduri da te privedu![]()