Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A do kada je deci, u smislu zakona, dozvoljen boravak na ulici?
Imam hordu pomahnitalih preadolescenata ispred zgrade koji svako veče arlauču pa pošten svet ne može u krpe sa prvim sumrakom.
Mislim, ne bih im zvala muriju do ponoći, posle bih jer mislim da deca od 12 god u to vreme ne treba da budu napolju :ugadnuvešticurastem:

Imam hordu pomahnitalih preadolescenata ispred zgrade koji svako veče arlauču pa pošten svet ne može u krpe sa prvim sumrakom.
Mislim, ne bih im zvala muriju do ponoći, posle bih jer mislim da deca od 12 god u to vreme ne treba da budu napolju :ugadnuvešticurastem:

Divni, brizni roditelji....buducnost Srbije je bajna. :heart:

Po te tako agresivne ludake i dolazi murija al ih ne vode u cuzu vec u lazu

znam, i ovog, prvo do obliznje policije ona u 29 je nocu dezurna, pa onda do laze tu je blizu malo ga spricaju i vrate ujutru, primiri se par dana pa opet festa
imo je on terapije i dijagnoze al super kad pomesa lekove i vinjak i pivo ko sto je radio :lol: cela ulica se raduje

cuj ovaj crnjak
ja ne mogu da ti opisem kako smo se svi u ulazu radovali kad smo videli da se iseljava i da dolaze majstori da renoviraju...prico pre toga oce proda al niko nije verovo ludaku :lol:
mi slavili mislili resili se budale, bio kucni savet da se dogovorimo sta da popravaljamo posle njega posto lomi sve zivo
kad ne lezi vraze eto skota po zavrsetku radova...sta bi....prodo rodjacima u dijaspori sa uslovom da zivi tu da im cuva gajbu kad se oni peznionisu za neku godinu da dodju tu
a mi svi ovako :zeek: :fdlan:
brzo posle tga sam se ja makla odatle, pa sad trpim neke druge klinicare, i sa njima saga al tu pomoci nema cela zgrada ceka da pandrkne nece se taj seliti

- - - - - - - - - -

ne znam za decu al sve posle deset sati uvece (il bese ranije) mozes komunalcima da prijavis za uznemiravanje

znam, i ovog, prvo do obliznje policije ona u 29 je nocu dezurna, pa onda do laze tu je blizu malo ga spricaju i vrate ujutru, primiri se par dana pa opet festa
imo je on terapije i dijagnoze al super kad pomesa lekove i vinjak i pivo ko sto je radio :lol: cela ulica se raduje

Eee taki slučajeva kolko oš. Da obično pobrljave jer se utripuju da mogu bez lekova il još gore kada na lekove opušteno dodaju alkohol. Plus ove vrućine, ma super, saće opet šou programi

cuj ovaj crnjak
ja ne mogu da ti opisem kako smo se svi u ulazu radovali kad smo videli da se iseljava i da dolaze majstori da renoviraju...prico pre toga oce proda al niko nije verovo ludaku :lol:
mi slavili mislili resili se budale, bio kucni savet da se dogovorimo sta da popravaljamo posle njega posto lomi sve zivo
kad ne lezi vraze eto skota po zavrsetku radova...sta bi....prodo rodjacima u dijaspori sa uslovom da zivi tu da im cuva gajbu kad se oni peznionisu za neku godinu da dodju tu
a mi svi ovako :zeek: :fdlan:
brzo posle tga sam se ja makla odatle, pa sad trpim neke druge klinicare, i sa njima saga al tu pomoci nema cela zgrada ceka da pandrkne nece se taj seliti

Katastrofa, dok ne napravi neko sranje vredno naslovne u Blicu i Kuriru niko ništa povodom toga preduzeti neće, maaaada može se desiti da ga i tada vrate posle nekih 15 dana lagano

Ma.. ne bi meni smetalo da se igraju, pikaju neki mali fudbal, tenis nešto štagod...
Nego bukvalno podivljaju oko 10, i onda počinje ili pevanje nekih najnovijih hitova, svađanje oko toga koja riba je bolja - Stanija il Soraja il jednostavno potpuno neartikulisano vrište.
Ok, znam da nisam baš za civilizaciju, al mislim da nisu ni oni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back