Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, pisala sam o tome na temi :aha:Većina kaže da im se ne sviđa. :lol:
sta znamda bi to funkcioniralo moras imat okomoras imat i nesto para u startu, al puno manje nego za bilo koje instant rjesenje...opet, svede se na...okoono sto se meni tu svidja jeste cinjenica da radi u bilo kojem prostoru + fleksibilnostnije pretenciozno tj neopterecujuce je, djeluje...cisto i cini da se covjek prijatno osjeca

meni dekupaz uzas, al uzas
i shabby mi je bljak, iskreno
zapravo, ne vidim svrhu postaravanja novih stvari
s druge strane, svidja mi se kad je namjestaj...raspar
i kad recimo stvari iz 60, 70 tih kombiniras s novim stvarima
i/ili ih pofarbas, presvuces krupnim ili zivahnim geometrijskim dezenima i tako...
a zidove i pod bijelo + drvo
da sav kolorit daje namjestaj...

Те беле подове можеш да волиш само у теорији. У пракси мало сутра.

Те беле подове можеш да волиш само у теорији. У пракси мало сутра.
nisam precizno napisala - zidovi i stolarija bijelo podovi - drvo
mada danas nije toliki problem ni imati bijele podove ili barem svijetleovisno o vrsti drveta ili podne obloge
cak ih ni ofarbati nije problem
odrzavanje je vise manje isto

- - - - - - - - - -

inace je meni forum skroz prolupo :(

- - - - - - - -

Poslednja izmena:
Mozda i bude lep :) dan, nakon dva losa i tri neprospavane noci.
I sunce, napokon. :)

- - - - - - - - - -

ništa...idem da pijem drugu kafu pa da usisavam, pa da šetam prijatelja, pa teretana, pa tuširanje, pa posao
doviđenja

E to su Muskarci :lol: Pozz

mada danas nije toliki problem ni imati bijele podove ili barem svijetleovisno o vrsti drveta ili podne obloge

Belo je sada kao neki hit u Americi, meni se ne svidja ta boja za kucu, podseca me na bolnice puj puj :neutral:

U jednom delu stana imamo pločice od poliranog granita skoro belog, a u drugom crne pločice. Normalno, lakše je održavati bele.

Volim i ja boju drveta da vidim, ali prirodnu, ne ovu žutu nakon lakiranja parketa. Možda jednom stvarno i ofarbam podove u belo.:aha: A možda uzmem i onaj beli hrast laminat i to mi se sviđa.

U jednom delu stana imamo pločice od poliranog granita skoro belog, a u drugom crne pločice. Normalno, lakše je održavati bele.

Volim i ja boju drveta da vidim, ali prirodnu, ne ovu žutu nakon lakiranja parketa. Možda jednom stvarno i ofarbam podove u belo.:aha: A možda uzmem i onaj beli hrast laminat i to mi se sviđa.

Odrzavanje svih boja je isto :lol: samo, "koliko se posle vide posledice odrzavanja" heh
Belo je amer stil .... mada kome se kako svidja, meni je belo uzas
Drvo je drvo u boji drveta, sem ako izuzmes BREZU :rotf:

Ne može da bude isto, pa to ti je.

Tamne podove moraš briskati bar tri puta dnevno da bi na nešto ličili. Svetlije ne.

Moja prijateljica ima onaj tamni laminat, meni se mnogo dopada i ta varijanta, samo da nije ova žućkasta, al ona kuka stalno i stvarno svako malo briše.

Isto tako ko je imao crne pločice u kupatilu, posebno ovde kod nas gde je voda krš, zna šta je muka.

Meni je ta boja - beli hrast baš lepa, onako bledo sivkasta, baš baš je fina.

Aha i meni strava baš. :aha:

ja sve kućne poslove obavljam pevajući i vrckajući :whistling:

:udavaca:

- - - - - - - - - -

po čemu majke ti
meni u kuhinji svetle u dnevnoj tamne isti ku,ac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back