Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod nas sunce,toplo,morala sam da skinem jaknu u parku kad sam bacala bobiju lopticu

ja sam se jutros u pola osam skuvala dok sam setala dzukelicu onih 10km
sad sam isal sa cerom i svom menazerijom i smrzla sam se..manje smo prepesacile i popile kafu na suncu
prava baba marta

dzule mi se ispovracala na plazi dok smo sedele i uredn pojela sve povraceno - doduse bila je piletina koju je pojela pola sata pre toga
sad se mislim, da nije ipak trudna :(

ja sam se jutros u pola osam skuvala dok sam setala dzukelicu onih 10km
sad sam isal sa cerom i svom menazerijom i smrzla sam se..manje smo prepesacile i popile kafu na suncu
prava baba marta

dzule mi se ispovracala na plazi dok smo sedele i uredn pojela sve povraceno - doduse bila je piletina koju je pojela pola sata pre toga
sad se mislim, da nije ipak trudna :(

a jel joj se jedu krastavci?

Малочас емитована сјајна репортажа на РТ Војводина 1 о последицама нуклеарне хаварије у Фукушими.
Треба сваког нуклеократу и лобисту Н.Е. на најгрубљи начин довести пред ТВ и принудити да одгледају емисију и опет поново све док им очи не побеле.

razmisljam kako nemam trenutno neki poseban razlog da budem vesela, a ja sam bas raspolozena, i ne brinem se toliko zbog posla kao inace, takoreci me bas zabole, a plus idem i kod zubara posle posla
onako sam nesto bas raspolozena, a trebalo bi da kukam :think:
i tako me sve drze neke sitnice u dobrom raspolozenju, petica Mindjusicina iz engleskog, to sto cu verovatno odvojiti nesto para ovog meseca, sto mi je mama odvojila da nesto kupimo :heart:, sto sam kupila Mindjusici nove stvari koje vec uveliko nosi i prsi se :heart:, sto sam nalakirala nokte sa nekim sljokicama, i tako sve u tom stilu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back