Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А да, још један разлог да их не жалим поред тога што не подносим наркомане.

"Римтутитуки" друштванце.

- - - - - - - - - -

pa nisam ni ja šezdesetih...misim šta...imitacije frija, hua, bitlsa stonsa
atomsko sklonište sam mnogo voleo
misim evo jel sam dokazao da sam bio dovoljno fensi ?
vidim lale su se dosta ložili na đorđa balaševića a meni je on i njegove pesme mnogo odvratan...misim izvinite
bajaga takođe

Атомско склониште је сами врх врхова. :ok:

pa nisam ni ja šezdesetih...misim šta...imitacije frija, hua, bitlsa stonsa
atomsko sklonište sam mnogo voleo
misim evo jel sam dokazao da sam bio dovoljno fensi ?
vidim lale su se dosta ložili na đorđa balaševića a meni je on i njegove pesme mnogo odvratan...misim izvinite
bajaga takođe
Ђ. Балашевић ми је био фолирант, одувек, али Атомци су били концертна група пар екселенс.
Бајага се убио за дуге вожње кад сам ишао по гориво, или нпр ГрЕција, жена и деца књавају, ја возим, а БаЏага ме одржава у будном стању.

u vojsci sam bio uglavnom među lalama jer sam imao vezu pa sam služio blizu a oni nisu pa su bili u pičci materini od kuće...svi su slušali đoku...i nedo bog da im nešto kažeš protiv njega...ima oči da ti izvade

- - - - - - - - - -

što se tiče mog muzičkog jelda opredeljenja moram da priznam hteo ne hteo da je tu veliki uticaj imao otac s kojim nisam živeo...što je valjda donekle i normalno da balavac koji pati za ocem kopira sve njegovo pa i njegov muzički ukus...
on je bio neki nedefinisani hard roker tipa T-Rex, Suzy Quatro, a utrčavale su mu i neke elektronske stvari, oni začeci toga tipa Hot Butter...i tako sam i ja jedno vreme slušo cepeline i taj rok s kraja 60tih, povremeno utrčavajući ponešto domaće tipa Film, Prljavo Kazalište, Atomci, pa sam se kasnije prekvalifikovo na eletroniku i evo i danas to traje :rumenko:

u vojsci sam bio uglavnom među lalama jer sam imao vezu pa sam služio blizu a oni nisu pa su bili u pičci materini od kuće...svi su slušali đoku...i nedo bog da im nešto kažeš protiv njega...ima oči da ti izvade
Ђ. Балашевић више публике окупи у БГ него у НС-у и кад обрачунамо величине градова.

"Римтутитуки" друштванце.

- - - - - - - - - -

Атомско склониште је сами врх врхова. :ok:

MRZIM ATOMSKO SKLONISTE, policija me privela na njihovom koncertu uz pjesmu jer za ljuuuubav treba imat dushu!!!
mislim htjeli su da me privedu, i trkeljali su nas 45 minuta, na kraju se fino rukovali i pozdravili. ali svejedno, traumaticno iskustvo!!

- - - - - - - - - -

takođe mi je bio odvratan celokupni taj sarajevski rok...isto sam alergičan na galiju
nekako sam oduvek preferirao hrvatski rok...misim kažem...izvinite

sarajevski pop, kakav rok

- - - - - - - - - -

mislite sta ocete, ali narkici slusaju naj muziku

:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back