gost 365191
Zainteresovan član
- Poruka
- 427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitao sam text od Jelene Veljace u kome sam se prepoznao. Bolujemo od iste bolesti.
Електрику, Цмокву, Чичка, mV, Еришку, екс Линду, Дајвићку, чак и једну непријатељку... вероватно сам неке превидео.Razmišljam o Elektrikinom lakonskom govoru.
I pored njene isključivosti, rado čitam šta piše.
Електрику, Цмокву, Чичка, mV, Еришку, екс Линду, Дајвићку, чак и једну непријатељку... вероватно сам неке превидео.
mada ponekad pisem kao da pisem u dnevnik,kao da ovo niko nece procitati...nije bas zbog stanije, odrasli su ljudi uz to, veze ih nesto, a ima i ovih drugih sto zale sve, ne biraju.
pisati na fejsu o nekom bliskom, ne mogu ni da zamislim.hvalamada ponekad pisem kao da pisem u dnevnik,kao da ovo niko nece procitati...
a o cemu razmisljam poslednjih dana.o fenomenu vlade divljana.umro covek.zao mi ga i ja sam odrasla na njegovoj muzici.zao mi svakog ko umre,nekih manje ,nekih vise.al nekako u sebi mi zao.fejs mi se proteklih dana usijao od njegovih slika,od suza koje su moji prijatelji zbog njega javno prolili.odjednom ispade im veci rod i veca im zalost sto je umro vlada,nego onomad kad je njima umrla rodjena tetka.ili komsija pored koga su ziveli trideset godina
i odjednom svi imaju potrebu da javno kazu koliko su tuzni
jel to zbog stanije i soraje fenomena,jel to sad kao one slikaju svoje dupe,a ja cu svoju tugu?od kad se tuga nosi kao kapa na vr' cela?
hvalamada ponekad pisem kao da pisem u dnevnik,kao da ovo niko nece procitati...
a o cemu razmisljam poslednjih dana.o fenomenu vlade divljana.umro covek.zao mi ga i ja sam odrasla na njegovoj muzici.zao mi svakog ko umre,nekih manje ,nekih vise.al nekako u sebi mi zao.fejs mi se proteklih dana usijao od njegovih slika,od suza koje su moji prijatelji zbog njega javno prolili.odjednom ispade im veci rod i veca im zalost sto je umro vlada,nego onomad kad je njima umrla rodjena tetka.ili komsija pored koga su ziveli trideset godina
i odjednom svi imaju potrebu da javno kazu koliko su tuzni
jel to zbog stanije i soraje fenomena,jel to sad kao one slikaju svoje dupe,a ja cu svoju tugu?od kad se tuga nosi kao kapa na vr' cela?

ma kapiram,al bas toliko da se javno eksponiraju u toj tugi...kao da je samopromocija.evo proslo par dana,ljudi i dalje kace kako ne mogu da veruju...
Ебга Штулић је најјача домаћа новоталасна њушка без конкуренције, чак и кад узмемо да ми је Чонта предавао електронику у средњој ЕТШ.mene muzika idola nije nesto posebno gadjala, pa ne osecam takvu tugu kao oni koji su osetili potrebu da to stave na status
ali bih je osetila da se ne daj bze radilo o stulicu
rodbina nam je nametnuta, komsije isto tako..a sami biramo sta slusamo i koje filmove gledamo
ja to tako vidim
i ne smeta mi sto neko ima potrebu da napise neku rec o nekome ko je otisao u vecna lovista
mene muzika idola nije nesto posebno gadjala, pa ne osecam takvu tugu kao oni koji su osetili potrebu da to stave na status
ali bih je osetila da se ne daj bze radilo o stulicu
rodbina nam je nametnuta, komsije isto tako..a sami biramo sta slusamo i koje filmove gledamo
ja to tako vidim
i ne smeta mi sto neko ima potrebu da napise neku rec o nekome ko je otisao u vecna lovista
nikad nisam slušao bend EKV a vidim svi ih voleli i svi plakali kad umro onaj njihov frontmen
))))Ја сам их дефинисао као трећелигаше.Једно је искрено жалити за неким а друго је претварати се у идолопоклонике као што раде неки са Маргитом и Миланом (ЕКВ).
Ја сам их дефинисао као трећелигаше.
Они су заправо политички исфорсирани после распада СФРЈ.
e ja sam slusala, i svasta jos, al recimo nisam slusala tu staru muyiku iy sezdesetuhpa stvarno mi je neprijatno![]()
)))))))А да, још један разлог да их не жалим поред тога што не подносим наркомане.Друга Србија, пљуц!