Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Raspitaj se malo o ulju origana... lično ga nisam pila protiv kandide (imala sam jedno vreme problema), ali sam čitala da je jako efikasno.
Takođe su u borbi protiv Kandide prilično hvaljeni proizvodi Calivite (radnja je na Bulevaru, negde na potezu između Futoške i Maksima Gorkog), e sad koliko je efikasna zaista, ne znam.

Ja sam se izborila belim lukom :lol:
ne moze da podnese to ulje,jako mu je ljuto.a nisam cula za to calivite sad cu malo da pronjuskam
...ja bih mu kupila, stvarno zasluzuje nagradu koliko je disciplinovan oko hrane, u njegovim godinama...bas je dobro dete...a i nije on izgubio telefon, da ne bude kaznjen unapred...

...razmisljam sta je meni...covek mi izjavi ljubav a ja se ubijem od plakanja...nisam za u ljude.

jeste on je jako dobar i kupicu mu,al moramn da vidim sve opcije.fora je sto on zeli budalastine da ima tel a to mu ni najmanje ne treba.ali svi imaju,pa i zaba digla nogu... :lol:

ne moze da podnese to ulje,jako mu je ljuto.a nisam cula za to calivite sad cu malo da pronjuskam

jeste on je jako dobar i kupicu mu,al moramn da vidim sve opcije.fora je sto on zeli budalastine da ima tel a to mu ni najmanje ne treba.ali svi imaju,pa i zaba digla nogu... :lol:
Нека га нанесе на парче 'леба, суво из све снаге и уз то попије шољу црнА чаја, ем је ароматичан, ем као топли напитак помаже ресорпцију лековитих материја из уља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back