Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Pošto je poljubac na daljinu, uzvratiću belolukasto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošto je poljubac na daljinu, uzvratiću belolukasto

ne moze da podnese to ulje,jako mu je ljuto.a nisam cula za to calivite sad cu malo da pronjuskamRaspitaj se malo o ulju origana... lično ga nisam pila protiv kandide (imala sam jedno vreme problema), ali sam čitala da je jako efikasno.
Takođe su u borbi protiv Kandide prilično hvaljeni proizvodi Calivite (radnja je na Bulevaru, negde na potezu između Futoške i Maksima Gorkog), e sad koliko je efikasna zaista, ne znam.
Ja sam se izborila belim lukom![]()
...ja bih mu kupila, stvarno zasluzuje nagradu koliko je disciplinovan oko hrane, u njegovim godinama...bas je dobro dete...a i nije on izgubio telefon, da ne bude kaznjen unapred...
...razmisljam sta je meni...covek mi izjavi ljubav a ja se ubijem od plakanja...nisam za u ljude.

o paradajz corbi
odoh da pristavim da se krcka

telepatija
ja cu u nasu da skuvam i cela jaja

to i ja citala nedavno negde, ono je za![]()
ili jos gore zene koje izbace muza iz kreveta da bi spavale sa decom a on u drugoj sobi???ko je tu lud
![]()
da legne plata da idem da isplaćam računi i da za mene ostane šipak
Нека га нанесе на парче 'леба, суво из све снаге и уз то попије шољу црнА чаја, ем је ароматичан, ем као топли напитак помаже ресорпцију лековитих материја из уља.ne moze da podnese to ulje,jako mu je ljuto.a nisam cula za to calivite sad cu malo da pronjuskam
jeste on je jako dobar i kupicu mu,al moramn da vidim sve opcije.fora je sto on zeli budalastine da ima tel a to mu ni najmanje ne treba.ali svi imaju,pa i zaba digla nogu...![]()
e to ulje sam in ja kupila, dala neku dobru lovu, i probala jednom..i nikad visene moze da podnese to ulje,jako mu je ljuto.a nisam cula za to calivite sad cu malo da pronjuskam
jeste on je jako dobar i kupicu mu,al moramn da vidim sve opcije.fora je sto on zeli budalastine da ima tel a to mu ni najmanje ne treba.ali svi imaju,pa i zaba digla nogu...![]()

sve smo racune nasli osim od kreveca i te prve opreme, a taj je najveci i kao sklonili smo ga bili odmah...mentola dva![]()
О повраћају новца говориш? Настави да тражиш, јбг.![]()