Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Veganska hrana prouzrokuje zakrečavanje krvnih sudova, a i energetski je diskutabilna.Da pojacam grejanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veganska hrana prouzrokuje zakrečavanje krvnih sudova, a i energetski je diskutabilna.Da pojacam grejanje.

Врло важно...malo dete mi trazi za rodjendan neki bolji tel,pa razmisljam dal se zakopati na 2 godine sa otplacivanjem paketa,il mu kupiti neki polovan,al onda postoji mogucnost da se kroz 2 nedelje zadovolji pa kaze,ovo je kineski,ne treba mi ovo.kako da znam taj polovni dal je original il ne
a starijem smo uzimali preko paketa,on ga izgubi,mi ga otplacujemo jos godinu i nesto

Врло важно...
Најпосле ти ниси имала ни кинески, ни у његовим годинама, а можда ни када се он родио.
Обећај му разматрање тог питања кад се реши кандиде и заоштри му дијету, ем да се стварно реши те напасти, ем да докаже да заслужује неки телефон.istina,al ne znas ti sta znaci imati ovna od 15 godina u kuci.to gnjavi,gura,tvrdoglavo dok ne odustanes od zivota i popustis
Обећај му разматрање тог питања кад се реши кандиде и заоштри му дијету, ем да се стварно реши те напасти, ем да докаже да заслужује неки телефон.
Нека повећа унос протеина и нека буду само протеини нпр две недеље.jao nisi u pravu,on se dete istopio,pola ga nema.nista ne jede sto ne sme,osim voca,to sam mu rekla da jede zbog imuniteta.svaki cas me pita jel sme ovo il ne sme.
bas je uporan,pravi ovan
Увек може да прекине ако му крене лоше, али видим да се кандида вуче већ сигурно преко месец дана, а можда и два месеца?pa ne znam.ne svidja mi se to sa proteinima.znam ljude koji su poceli dijetu sa proteinima,pa im je bilo jako lose
Увек може да прекине ако му крене лоше, али видим да се кандида вуче већ сигурно преко месец дана, а можда и два месеца?
Raspitaj se malo o ulju origana... lično ga nisam pila protiv kandide (imala sam jedno vreme problema), ali sam čitala da je jako efikasno.ma od oktobra do nove godine je pazio,pa meni bilo jako zao,pa mu rekla da prekine preko januara kad se krka.sad je vec dve nedelje opet na rezimu
fazon je sto on nema nikakve tegobe,pa mi je jedan dr rekao da ne mora nista ni da pazi.al meni je ippak stalo da se izleci

jao nisi u pravu,on se dete istopio,pola ga nema.nista ne jede sto ne sme,osim voca,to sam mu rekla da jede zbog imuniteta.svaki cas me pita jel sme ovo il ne sme.
bas je uporan,pravi ovan