Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E i mene to čeka. Ne bi bio problem da kutija u kojoj stoji preko godine nije na vr' ormana i teško mi je izvući...:/

ovo je prirodna, i može da stoji jako dugo a da joj ne opadnu iglice,
taka neka sorta, šta znam

prošle godine sam imao isto jednu pa je tek bacio aprila meseca za moj rođendan
reko, kad je prošla januar, februar, pa mart ajd onda do rođendana bar :D

Meni je podjednako žao posečenih jelki koliko i badnjaka. Imali smo svojevremeno dve sa busenom kad sam bila dete,koje smo posadili na placu. Jedna sad ima 4-5m u visinu a druga 2-3 i ima one srebrne iglice. Kad ih vidiš,puno ti je srce. :)

aoo to je tzv. srebrna jela, ona je mnogo lepa, nju nisam nikad kitio a dobra bi baš fora bila
da je u sobu kao da je sneg po njoj :)

ja bio posadio odavnoo jednu ispred dvorišta kod dede, nije velika porasla, ostala manja, nekih 2m ali
ima gusto granje i deblo otišlo u debljinu

aoo to je tzv. srebrna jela, ona je mnogo lepa, nju nisam nikad kitio a dobra bi baš fora bila
da je u sobu kao da je sneg po njoj :)

ja bio posadio odavnoo jednu ispred dvorišta kod dede, nije velika porasla, ostala manja, nekih 2m ali
ima gusto granje i deblo otišlo u debljinu

Bitno je gusto granje,znači da je zdrava.
Mislim da je ta srebrna zapravo Pančićeva omorika,ali nisam sigurna. Ima ih i prelepe su. :)

Na placu imaju neke podzemne vode,i svako drvo brzo raste,jelkama očogledno odgovara, ali neka drveća brzo i satrule.

Poslednja izmena:
Bitno je gusto granje,znači da je zdrava.
Mislim da je ta srebrna zapravo Pančićeva omorika,ali nisam sigurna. Ima ih i prelepe su. :)

Na placu imaju neke podzemne vode,i svako drvo brzo raste,jelkama očogledno odgovara, ali neka drveća brzo i satrule.

uhh, pa nije Pančićeva omorika, ona je baš visoka i kako da kažem, 'šiljata' :D

http://www.bbasta.org.rs/panciceva omorika/Panciceva_Omorika_01.jpg

a na ovu srebrnu jelu sam mislio...u stvari to je smreka...valjda :think:

http://bozicna-drvca.eu/wp-content/uploads/cat_imgs/main_cats/srebrna-smreka.jpg

Pa zakljucaj je, kada već nemate dovoljno sluha za intelektualnu svojinu. Nije Dive kriva, nego vi. Evo vam savet:
Teme koje su napunile 20.000 postova neće blokirati forum ni na 30.000 ni 50.000 ni na...shvatili ste, da ne nastavljam. Dakle pošaljete pp korisniku čija je tema i sačekate da se pojavi, ako treba i mesec dana. Tek tada zakljucate staru pa ako se autor ne javi - dozvolite da neko otvori.
A ne ko bivša moderatorka koja je ukupno do statusa moderatora otvorila dve teme sa jednom prostoprosirenom rečenicom, posta vlasnik tudjih tema. Koji su to komplexi, ybt.

Pa zakljucaj je, kada već nemate dovoljno sluha za intelektualnu svojinu. Nije Dive kriva, nego vi. Evo vam savet:
Teme koje su napunile 20.000 postova neće blokirati forum ni na 30.000 ni 50.000 ni na...shvatili ste, da ne nastavljam. Dakle pošaljete pp korisniku čija je tema i sačekate da se pojavi, ako treba i mesec dana. Tek tada zakljucate staru pa ako se autor ne javi - dozvolite da neko otvori.
A ne ko bivša moderatorka koja je ukupno do statusa moderatora otvorila dve teme sa jednom prostoprosirenom rečenicom, posta vlasnik tudjih tema. Koji su to komplexi, ybt.

poslala je ona meni pp, jer je videla da sam tu...sve je ispoštovala

Uh to je zaebano, mnogo zaebano. Jedan moj drugar je izgubio sve što je imao, a imao je više nego što je kredit vredio. Još se čupa, al je na vreme prebacio na euro i dodatno pao. Sreća, sad bi se mogao ubiti

Мом рођаку својевремено зинуло дупе па је купио стан дупло већи него што му реално треба. Сад могу мислити шта ради.

Pa? Obriše Divkinu i ti postaviš novu? Ako nesh ostave Divkinu al onda nemoj da se vredjas :)
naš kako...ja sam zamišljo da se tema ugasi i da nema nikakav II deo :)
al pošto mene niko ne pita jel ja oću drugi deo il neću, nema veze...pošto je tema posećena, a posećenost znači više ljudi na forumu što znači više para, temu bi na kraju krajeva otvorili sami modovi
a sad da se gasi, nema potrebe...nisam ja sujetan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back