DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ma ne sikiram se ja, odma se vidlo da je elektrika neka nadrk osoba...inteligentna. ali hronično nadrk...tako da od nje ni ne očekujem neki pozitivan komentar i zato mi ni to ne pada teško 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma ne sikiram se ja, odma se vidlo da je elektrika neka nadrk osoba...inteligentna. ali hronično nadrk...tako da od nje ni ne očekujem neki pozitivan komentar i zato mi ni to ne pada teško![]()
Ајде, ајде, нисмо деца.

vozdra elekktrika paprikarko stara >3
babo de si bre <3

Ко је овај павијан? Чији је то клон?
Шаље ми и овакве 'репутације':
Овим путем му поручујем да се тера у три лепе.

o hemiji.... i kako me knjiga gleda i kaze ajde metlo citaj me
a ja bih radije ovu opstu varala sa organskom....al mora prvo opsta i neorganska da ih skinem s vrata....tek onda cu da dozvolim sebi opustanje uz ugljovodonike
a tako mrzim ovu opstu da je to strasno...treba je zabraniti ....tako me zabole za hibridizaciju
o hemiji.... i kako me knjiga gleda i kaze ajde metlo citaj me
a ja bih radije ovu opstu varala sa organskom....al mora prvo opsta i neorganska da ih skinem s vrata....tek onda cu da dozvolim sebi opustanje uz ugljovodonike
a tako mrzim ovu opstu da je to strasno...treba je zabraniti ....tako me zabole za hibridizaciju

Razmisljam konopcem koje boje da se obesim.Mrtvi Aberdin gubi 1:3 kod kuce dabogda bankrotirali.Pa zasto meni sve mora da se desi...zasto????![]()

3:3 brate, izvukli su bod.![]()

Da...bod...a sto nisu tri???
I taj gol za izjednacenje u 90 minutu su dali meni u inat.Samo da me jos vise uniste!
Studiras hemiju ili sta?

opa
cek da dobijem repke![]()