Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se vratimo na temu:

Leptejebo ne smem više da bacam pogled na slike muških tinejdžera. Ne desilo se da ja u nekoj srednjoj predajem, završila bih u zatvoru. QQ LELE slatke li dece ima. (bolje stariji da ne pokušavaju tamo da se kače,nema svrhe)

Žal za mlados' leeeee...

Poslednja izmena:
jel će da me poštedi allmighty gibica
dalje trenutno razmišljam ko je uopšte taj lik ?
koliko ima godina ?
odakle je ?
čuh da je preko bare i da je neka balavurdija
ali vidim da se pojavi jednom mesečno, podeli kartone i opet nestane netragom
zanimljivo

to su moja razmišljanja

a sad razmišljam kako da kompenzujem smanjetak plate i još ono što najavljuju da će smanje od aprila i kako da preživim sa 30 iljade
pa slušam malopre kako je vrlo naš jelda ministar pohvalio kolegu koji se žrtvovao...i on ga je aravno pohvalio, dao mu neku plaketu, pohvalnicu il šta već, čime može dupe da obriše...
platu daj, japičiću...platu...nemoj mi zahvalnice

o hemiji.... i kako me knjiga gleda i kaze ajde metlo citaj me
a ja bih radije ovu opstu varala sa organskom....al mora prvo opsta i neorganska da ih skinem s vrata....tek onda cu da dozvolim sebi opustanje uz ugljovodonike
a tako mrzim ovu opstu da je to strasno...treba je zabraniti ....tako me zabole za hibridizaciju

Da...bod...a sto nisu tri??? :rida:
I taj gol za izjednacenje u 90 minutu su dali meni u inat.Samo da me jos vise uniste!

Ah, razumem tu bol. Medjutim, gledaj na to sa vedrije strane, recimo pomisli kako bi se osecao da si investirao u Portdaun, na mecu protiv Balimene su tri puta vodili sa po dva gola, bilo je u pojedinim momentima 3:1, 4:2 i 5:3, pa su u poslednjih pet, sest minuta popili dva komada i zavrsilo se 5:5. Znaci banda prevarantska, svuda banda, ne vredi tugovati.

opa
cek da dobijem repke :lol:

i treba da castis bonom za ove muke
vrti mi se od broja neutrona :zblesav:

dosta sam izigravala drama kvin u pauzi odlazim

ps: sto je zgodno ovim danasnjim klincima kad god ti nesto iz knjige treba vizuelno tu je googl....a u nase vreme sve si moro da zamisljas, ne daj boze ako nesto ne kapiras plati casove....a sad klik i sve ti servirano :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back